1. Discover lexus
  2. Performance
ODABERITE

PERFORMANSE

Performanse su više od same brzine. Radi se o osjećaju stvarne povezanosti sa svojim vozilom, cestom i osjetilima. U Lexusu je naša misija da vam to priuštimo.

 

Svaki model F SPORT nadahnut je superautomobilom LFA, RC F i GS F, pojačavajući već upečatljiv izgled Lexusovih vozila još izraženijim sportskim izgledom. Lexusova filozofija F utkana je u svaki model F SPORT kroz atletski vanjski dizajn, sportski dizajniran kokpit i ekskluzivno prilagođeno upravljanje – sve kako biste vi kao vozač vidjeli i osjetili uzbuđenje.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?carType=12742793-5df4-4a5e-8617-70595e2a32fd%2C3dd2fe7d-1044-430f-849a-66ec202beb4c

RAZVIJEN ZA UZBUĐENJE

Strast nas čini ljudima. Potiče nas da stvaramo nevjerojatne automobile. Iako naš postupak proizvodnje uključuje visoki stupanj tehnologije i potaknut je inovativnošću, pri dizajniranju, proizvodnji i testiranju modela u prvi plan ipak stavljamo osjetilno iskustvo i zadovoljstvo. Je li vam vozilo uzbudljivo, u svakom pogledu? Budi li emocije? Brojke i tehničke specifikacije itekako su važne, no ono što je Lexusu zaista važno je osjećaj koji svako pojedinačno vozilo budi u vama.

ROĐEN NA TRKAČOJ STAZI

FILOZOFIJA F

SPORTSKI KUPE LC