1. New Cars
ODABERITE
Početna cijena od (sa PDV-om)
132.409 €
997.635,61 kn

Spremni za početak? Odaberite svoj motor

Odaberite razinu opreme

3 Opcije

 • LC - Luxury - Coupé 2 vrata

  LC Luxury

  Hybrid
  Coupé 2 vrata

  Odaberite svoj motor

  Od

  132.409 €

  997.635,61 kn

  Višestupanjski hibridni | 4X2

  Od

  145.969 €

  1.099.803,43 kn

  10 AT | 4X2
 • LC - Sport+ - Coupé 2 vrata

  LC Sport+

  Hybrid
  Coupé 2 vrata

  Odaberite svoj motor

  Od

  145.344 €

  1.095.094,37 kn

  Višestupanjski hibridni | 4X2

  Od

  156.348 €

  1.178.004,01 kn

  10 AT | 4X2
 • LC - Luxury - Kabriolet 2 vrata

  LC Luxury

  Kabriolet 2 vrata

  Odaberite svoj motor

  Od

  165.156 €

  1.244.367,88 kn

  10 AT | 4X2

UPOZNAJTE LC

Potpuno izmijenivši način na koji razvijamo automobile, pripreme modela LC za proizvodnju zahtijevale su podjednako veliku maštu i potpuno novi pristup. Osmišljavanje i izvođenje samo jedne značajne linije trajalo je mjesecima jer je naš tim inženjera, dizajnera i majstora odbijao raditi kompromise. LC, koji se proizvodi u tvornici Motomachi, u Japanu - u kojoj rade mnogi takumi majstori koji su ručno proizvodili naš superautomobil Lexus LFA - dostupan je kao LC 500, izuzetnog odziva, pogonjen 5,0-litarskim benzinskim motorom V8, ili s Lexusovim samopunjivim hibridom, kao pionirski LC 500h.

SAVRŠENO OBLIKOVANI COUPÉ

Slavna Lexusova maska hladnjaka uklapa se s jednim od najkompaktnijih sklopova prednjih svjetala, dok izuzetno nizak profil prednjeg ovjesa daju LC-u njegov dojmljiv aerodinamični poklopac motora. Straga, krov kabine se spušta prema širokim lukovima kotača, dok stražnja svjetla, nadahnuta afterburnerima na mlaznim lovačkim avionima pojačavaju mišićavi izgled automobila.

PREDIVNI V8 ILI VIŠESTUPANJSKI HIBRID

LC je dostupan kao LC 500, izvanrednog odziva, s 5,0-litarskim benzinskim motorom V8 i automatskim mjenjačem s 10 brzina; ili kao pionirski LC 500h, s prvim na svijetu višestupanjskim hibridnim sustavom, s četiri stupnja, koji upravlja snagom 3,5-litarskog benzinskog motora V6 i naprednog elektromotora/generatora.

SNAŽAN, ALI LAGAN

Nevjerojatno čvrsta, ali ipak lagana, plastika ojačana ugljičnim vlaknima se koristi za krov i okvire vrata LC-a. Vrata, poklopac prtljažnika i poklopac motora su izrađeni od laganog aluminija, dok je okvir karoserije izveden od čelika izuzetno velike vlačne čvrstoće.

VOZAČKO MJESTO USMJERENO NA VOZAČA

Pametna ergonomija vozačkog mjesta u LC-u daje vam pouzdanost da uživate u nadahnutoj vožnji. Radi smanjenja skretanja pogleda s ceste i mogućih ometanja, svi važni pokazivači i zasloni su postavljeni blizu vašem pogledu na cestu ispred vas. Upravljačke sklopke koje često koristite, kao što je izbornik načina vožnje (Drive Mode Select), su smješteni u blizini obruča upravljača.

TAKUMI MAJSTORSTVO

Otkrijte kožnate površine koje su izradili takumi majstori, kao i pažljivo odabrane materijale posvuda u LC-u; od magnezijskih lopatica mjenjača i obloga vrata od alcantare, te ručice mjenjača presvučene ekskluzivnom kožom.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

LC u punoj mjeri koristi našu predvodničku ulogu u istraživanjima sprečavanja nesreća i uživa pogodnost sustava Lexus Safety System +. On uključuje sustav predsudarne zaštite s opažanjem pješaka, sustav pomoći u održavanju u prometnom traku, automatska duga svjetla radi bolje vidljivosti noću i dinamički tempomat s radarom koji regulira vašu brzinu u odnosu na brzinu vozila ispred vas.

GALERIJA MODELA LC

Svaka slika priča priču. Ovdje započinje vaše istraživanje zapanjujućeg dizajna i impresivne izrade Lexusovih modela.