1. New Cars

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 rezultat su laboratorijskih ispitivanja u skladu sa službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji

1/ Odaberite svoj motor
1/ Odaberite svoj motor

3 Opcije

3 Opcije

2/ Promjena modela
2/ Promjena modela

16 Opcije

16 Opcije

UPOZNAJTE RX

Hrabre i privlačne linije ocrtavaju udobnost, prostranost i luksuz bez presedana. Ovu kvalitetu završne obrade nećete naći niti u jednom običnom SUV-u. Naš najnapredniji Lexus Safety System+ će vam pružiti veću bezbrižnost kad ste na cesti, dok pionirska tehnologija samopunjivog hibrida daje RX-u zadivljujuće malu potrošnju goriva i emisiju CO2. Sve to znači da je RX fantastični, obiteljski SUV, nježan prema okolišu, a dostupan je i sa sedam sjedala, kao RX L Hybrid.

HRABAR DIZAJN

Kao pravi predstavnik noviteta u dizajnu Lexus automobila, RX se odlikuje profinjenijom znamenitom maskom hladnjaka, elegantnijim trostrukim LED glavnim svjetlima i sklopom stražnjih LED svjetala u obliku „L“. Gledano s boka, istaknuti, zacrnjeni stražnji stupovi obrubljeni kromom daju jedinstveni efekt plutajućeg krova.

 

 

 

 

 

 

 

MAJSTORSTVO TAKUMI

Izuzetna posvećenost detaljima naših slavnih majstora je jasno uočljiva na RX-u, primjerice u ultrapreciznom šivanju kože i „Takumi“ obradi materijala koji kabini daju ozračje suvremene elegancije i profinjenosti.

 

 

 

UZBUDLJIVE PERFORMANSE

Koji god pogonski sklop odabrali, bio to pionirski RX 450h Hybrid ili dinamični turbobenzinac RX 300, vidjet ćete da RX pruža zadovoljstvo u vožnji, kud god krenuli.

 

MAŠTOVITA TEHNOLOGIJA

U RX-u, velikim dodirnim zaslonom multimedije od 12,3 inča se upravlja intuitivno. Zaslon nudi jednostavan pristup aplikacijama na vašem pametnom telefonu putem Apple CarPlay i Android Auto.

 

SIGURNOST

Pionirski Lexus Safety System+ uključuje sustav predsudarne zaštite, sada s opažanjem pješaka noću i opažanjem biciklista po danjem svjetlu; prepoznavanje prometnog traka koje vam pomaže da zadržite putanju; prilagodljiva duga svjetla BladeScan® AHS (prilagodljiva duga svjetla) koja pomažu vozaču u jasnijem prepoznavanju pješaka i prometnih znakova i na većoj udaljenosti noću; čitanje prometnih znakova koje prepoznaje prometne znakove i prikazuje ih na dodirnom zaslonu te dinamički tempomat s radarom.

F SPORT

Crne, crno-bijele i crvene Flare kožnate presvlake daju izvedbama RX F SPORT jedinstveni izgled. Ekskluzivna sjedala se odlikuju „integriranom pjenom“ koja pruža dodatno bočno držanje, dok aluminijski umetci upotpunjavaju predivno izrađen obruč upravljača, nadahnut onim u našem legendarnom superautomobilu LFA. Prevučena perforiranom kožom, ručica mjenjača F SPORT se podudara s obručem upravljača i upotpunjava sportsko ozračje u kabini, zajedno s aluminijskim sportskim papučicama.

GALERIJA MODELA RX

Svaka slika priča priču. Ovdje započinje vaše istraživanje zapanjujućeg dizajna i impresivne izrade Lexusovih modela.