1. Discover electrified
ODABERITE
KAKAV JE OSJEĆAJ

LEXUS ELEKTRIFICIRANA VOZILA

Lexus već duže od 15 godina donosi inovacije i unapređenja na području elektrifikacije, a konačni su rezultat uzbudljivi, ekonomični i trajni automobili. Gotovo nečujni pogonski sklop omogućuje dinamičan doživljaj vožnje, a istovremeno štiti planet. Vodeće svjetske tehnologije sve elemente čine sigurnima, fluidnima i luksuznima. Sljedeća je generacija ovdje, a osjećaj je fantastičan.

LEXUS ELEKTRIFICIRANA VOZILA

VRSTE ELEKTRIČNOG POGONA

Odlučite se za potpuno električno vozilo ili odaberite usklađenost i kontrolu koje pruža hibridno vozilo. Lexus vam nudi sve opcije koje želite za elektrificiranu budućnost.

PREDSTAVLJANJE POTPUNO NOVOG LEXUSA RX

POTPUNO NOVI RZ

ZAVRŠNI DETALJI MODELA LEXUS RZ

Razvijen na potpuno novoj posebnoj platformi e-TNGA, konstruiran je za ostvarivanje nevjerojatnog doživljaja vožnje koja će uz pomoć kombinacije Lexusovog komfora i vrhunskih voznih karakteristika postaviti novo mjerilo za baterijska električna vozila.

Zahvaljujući dodatku uzbudljivih naprednih tehnologija kao što je ekskluzivni sustav DIRECT4 za kontrolu pogonske sile, RZ će omogućavati nevjerojatno držanje ceste i ponašanje u zavojima pa će vozač imati još jači osjećaj pouzdanosti i kontrole.

POTPUNO NOVI RZ

DIRECT4

Sustav DIRECT4 dinamički upravlja pogonskom silom koja se prenosi na kotače te konstantno optimizira količinu snage koja se prema njima isporučuje. Tako se RZ tečno prebacuje s pogona na prednje kotače na pogon na stražnje kotače ili za tren oka pruža razne kombinacije pogona na sve kotače.

Novi će RZ biti dostupan i s najmodernijim sustavom električnog upravljanja koje pruža komfor i praktičnost na način da uklanja potrebu za klasičnim ispreplitanjem ruku na obruču upravljača prilikom vožnje malim brzinama ili parkiranja. Zamislite polukružno okretanje jednostavnim pokretom obruča upravljača. Obruč upravljača jedinstvenog oblika ujedno omogućuje jasnu vidljivost svih potrebnih informacija, od instrumentne ploče do projiciranog zaslona na vjetrobranskom staklu.

*Dizajn „One Motion Grip” još nije u svojoj konačnoj verziji. Njegova primjena očekuje se od 2025.
NOVI POTPUNO ELEKTRIČNI AUTOMOBIL MARKE LEXUS

PRATITE NAJNOVIJE VIJESTI O MODELU RZ