1. New Cars
Od
329000.0
(sa PDV-om)

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 rezultat su laboratorijskih ispitivanja u skladu sa službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji.

1/ Odaberite svoj motor
1/ Odaberite svoj motor

0 Opcije

0 Opcije

2/ Promjena modela
2/ Promjena modela

0 Opcije

0 Opcije

OTKRIJTE NOVE HORIZONTE

Lexus UX nudi inovativni luksuz i sigurnost u paketu koji objedinjuje odvažne elemente novog oblika i superučinkovite pogonske sklopove. Njegov pažljivo izveden oblik i složena, vretenasta maska hladnjaka su oblikovani tako da daju osjećaj snage i sigurnosti. S druge strane, njegova elegantna karoserija odražava ljepotu i dinamičnost karaktera.

DIZAJN

Novi Lexus UX je moguće naručiti s kožnatim presvlakama nadahnutima „sašikom“, tradicionalnom japanskom tehnikom šivanja koja se koristi za sigurnosne spojeve na opremi za džudo i kendo. Radi postizanja dodatnog vizualnog efekta koji reflektira prednju masku specifičnog izgleda za crossover, Lexusovi majstori šivaju uzduž matematičkih krivulja poravnatih s perforiranim uzorkom i otvorima za prozračivanje sjedala. Rezultat je sofisticirani spoj umjetnosti i funkcionalnosti.

 

 

 

SIGURNOST

Dok njegov odvažan oblik izražava zavidnu eleganciju, UX je jedan od najsigurnijih automobil u svom segmentu za vozača i putnike (ocjena zaštite odraslih putnika od 96% te ocjena zaštite djece od 85%), s ocjenama koje su među najvišima od svih ispitanih automobila. Zahvaljujući najnovijoj izvedbi sklopa Lexus Safety System +, Lexus UX se diči i izuzetnim odlikama pasivne sigurnosti koje proizlaze iz njegove izvanredno krute platforme Global Architecture-C kao i 8 zračnih jastuka koji su dio standardne opreme.

 

NADOGRADNJA NA NAJNOVIJI SOFTVER

Preuzmite trenutnu verziju sotfvera za svoje vozilo, spojite se na svoj pametni telefon i uživajte u funkcijama koje čine vožnju i navigaciju praktičnijom i ugodnijom.

GALERIJA UX

Istražite automobil jedinstvenog dizajna koji performanse crossovera diže na višu razinu.