1. New Cars

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 rezultat su laboratorijskih ispitivanja u skladu sa službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji.

1/ Odaberite svoj motor
1/ Odaberite svoj motor

3 Opcije

3 Opcije

2/ Promjena modela
2/ Promjena modela

11 Opcije

11 Opcije

PROFINJENO ISKUSTVO BORAVKA U KABINI

Ostajući dosljedni našem etosu kaizena, neprestanog poboljšanja, vozačko mjesto u NX-u je profinjenije nego ikada prije. Odmah upada u oči veći zaslon Lexusove premium navigacije od 10,3“, dok izvanredno precizni šavovi kožnatih presvlaka i precizni, strojno obrađeni umetci upotpunjavaju dojam za upravljačem.

 

IZMIJENJENI OVJES

Precizno razvijen ovjes NX-a, koji su pomno ispitali naši takumi „majstorski vozači“, doživio je preinake, dok opcijski prilagodljivi promjenljivi ovjes (Adaptive Variable Suspension) sada nudi široku paletu od čak 650 podešavanja.

 

PODRŠKA VAŠEM PRIRODNOM VOZAČKOM UMIJEĆU

Lexus Safety System+ pruža podršku vašoj percepciji u vožnji, pomažući vam zadržati se u voznom traku uz funkciju Lane Keep Assist, pomažući vam u gustom prometu prilagodljivim tempomatom (Adaptive Cruise Control) i prateći pojavu opasnih situacija s drugim sudionicima u prometu kroz sustav predsudarne zaštite, poduzimajući čak i potrebne radnje u slučaju nužde.

DOSTUPAN KAO F SPORT

Za još dinamičnije iskustvo, možete se odlučiti za novi NX F koji se odlikuje novom mrežastom maskom hladnjaka, boljim odzivom ovjesa, temom F SPORT u unutarnjem uređenju i dojmljivim novim naplatcima.

PUNI HIBIRDNI POGON

Hibridni pogon na NX 300h je značajno poboljšan u pogledu okretnosti u gradu i stabilnosti.

GALERIJA MODELA NX

Otkrijte jedinstven i radikalan dizajn modela NX namijenjen ljudima koji se žele istaknuti u gradskoj vrevi.