1. New Cars

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji

1/ Odaberite svoj motor
1/ Odaberite svoj motor

1 Opcije

1 Opcije

2/ Promjena modela
2/ Promjena modela

5 Opcije

5 Opcije

UPOZNAJTE ES

Hrabar i provokativan, uzbudljivi novi Lexus ES razbija predrasude o poslovnim limuzinama. Hrabro pristupajući novom izgledu, učinili smo ga nižim, širim i elegantnijim. Kombinirajući upečatljivu siluetu nalik coupéu s prostranošću i profinjenošću limuzine iz vrha ponude, ES pruža eleganciju i udobnost utjelovljenu u jednom izuzetnom vozilu.

ODVAŽAN NOVI IZGLED

Zahvaljujući podvozju, ES ima elegantan bočni profil, široki stav i nisko težište. Povrh toga, unatoč elegantnoj linija krova karakterističnoj za coupé, naša poslovna limuzina pruža obilje prostora za noge i udobno sjedenje za putnike.

OPSESIVNA PRECIZNOST

Naši majstori Takumi nadgledaju svaku izvanrednu pojedinost, od šavova na sjedalima do predivnih i zavodljivih obloga kabine F Aluminium, nadahnutih ljepotom poliranog japanskog mača hadori.

4. GENERACIJE LEXUSOVOG HIBRIDA

U gradskoj vožnji, 4. generacija Lexusovog hibridnog pogonskog sklopa u ES 300h redovito se prebacuje na električni pogon i tako u potpunosti eliminira emisiju. Sve što zamjećujete je odličan odziv izvanredne snage, pri čemu se postiže izuzetno mala potrošnja.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Sjednite za upravljač ES 300h i odmah ćete zamijetiti raspored elemenata usmjeren prema vozaču, pri čemu je sve oblikovano i smješteno tako da ometanje vozača bude svedeno na minimum. Tako vam primjerice virtualni zaslon pomaže da pažnju zadržite na cesti ispred sebe, dok su funkcije kao što su izbornik načina vožnje (Drive Mode Select) i dodirna ploha (Touch Pad) smješteni tako da se njima jednostavno upravlja bez pomicanja iz vozačkog mjesta.

SIGURNOST S 5 ZVJEZDICA

Kamo god se zaputite u svojem Lexusu ES, saznanje da vozite jednu od najsigurnijih vrhunskih limuzina ikada izrađenih ulijeva veliku sigurnost. Toliko je siguran da je, pored prestižne ocjene od 5 zvjezdica prema ispitivanju Euro NCAP, dobio i nagradu Euro NCAP-a Najbolji u klasi za Velike obiteljske automobile i Hibridne i električne automobile za 2018. Ovu izuzetnu razinu sigurnost su omogućile tehnologije kao što je Lexus Safety System +, koja uključuje pionirski Sustav predsudarne zaštite, koja sada sadrži i otkrivanje pješaka noću i otkrivanje biciklista danju.

OPREMA F SPORT

Uvjerljivo dinamični, modeli ES F SPORT prikazuju agresivan izgled prednjeg kraja, ekskluzivnu, znamenitu Lexusovu masku hladnjaka i diskretni stražnji spojler. Standardni alu naplatci od 18“ i upečatljive boje karoserije naglašavaju pečat performansi koji je ojačan prilagodljivim promjenljivim ovjesom ovog automobila. U unutrašnjosti, sportska sjedala, ručica mjenjača prevučena perforiranom kožom i obruč upravljača F SPORT upotpunjeni su aluminijskim papučicama i umetcima na armaturnoj ploči.

 

ES GALERIJA

Svaka slika priča priču. Ovdje započinje putovanje na kojem ćete upoznati zadivljujući dizajn, umijeće izrade i besprijekornu završnu obradu Lexusovih automobila.