1. New Cars
 2. LBX
ODABERITE

ODRAZ VAŠEG STILA

PRONAĐITE MODEL LBX KOJI VAM NAJBOLJE ODGOVARA

Posebno dizajniran da odgovara svim vrstama osobnosti i životnih stilova, LBX dostupan je u više različitih verzija. Poznat je po različitim modelima, LBX ELEGANT, LBX RELAX, LBX EMOTION i LBX COOL, svaki s različitom bojom karoserije i uređenjem u unutrašnjosti.

arrow right
arrow left
 • LBX ELEGANT

  LBX ELEGANT plijeni pažnju upečatljivom bojom karoserije koje su izradili Takumi majstori. U putničkom prostoru prekrasne završne obrade nalaze se presvlake od veganske kože Tahara u nježnim tonovima smeđe Forest Brown i bež Ammonite Sand boje.

 • LBX RELAX

  LBX RELAX ima upečatljivu završnu obradu boje karoserije po kojoj se posebno ističe. U unutrašnjosti se može birati svijetla Saddle Tan ili crna poluanilin koža s upečatljivim Tatami proštepima. Osim toga, ambijentalna rasvjeta dostupna je u 64 boje.

 • LBX EMOTION

  Uživajte u 18” strojno obrađenim kotačima od lake legure i dvobojnoj karoseriji modela LBX EMOTION. U unutrašnjosti će vas oduševiti presvlake koje su rad marljivih ruku Takumi majstora s crvenim ukrasnim elementima na sjedalima, središnjoj konzoli i oblozi vrata.

 • LBX COOL

  LBX COOL ističe se svojom dvobojnom karoserijom. U unutrašnjosti možete uživati u velur koži „Ultrasuede” s detaljima u bakrenoj boji, kao i posebno prilagođenoj rasvjeti koja kreira ambijent u skladu s vašim raspoloženjem.

ŠTO SAD ŽELITE UČINITI?

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

 1. Sve

Da.

Lexus hibridna vozila sa samostalnim punjenjem kombinacija su benzinskog motora i električnog napajanja, što jamči neprekidnu spremnost za vožnju bez potrebe za punjenjem. Sustav optimizira učinkovitost u različitim uvjetima vožnje, a baterija se neprekidno puni dok je vozilo u pokretu ili tijekom kočenja, što jasno pokazuje koliko Lexus predano radi na razvoju napredne tehnologije i održive vožnje.

U asortimanu vozila Lexus, kompaktni SUV kategorija je manjeg SUV vozila, koji su obično dimenzijama veći od manjih SUV vozila, a opet kompaktniji od SUV vozila srednjih dimenzija. Kompaktni SUV popularan je izbor automobila jer je zabavan i pruža dinamično iskustvo vožnje? 

LBX ima međuosovinski razmak od 2580 mm, dugačak je 4190 mm, širok 1825 mm i visok 1545 mm. 

LBX je kratica za Lexus Breakthrough Crossover.

Da. LBX je opremljen najnovijom generacijom sustava Lexus Link Connect, kojim se upravlja putem dodirnog zaslona od 9,8 inča i ima ugrađenog glasovnog pomoćnika „Hey Lexus”.

Da. Integracija pametnog telefona moguća je bežičnim ili žičanim povezivanje sa sustavom Apple CarPlay.

Da. Integracija pametnog telefona moguća je bežičnim ili žičanim povezivanje sa sustavom Android Auto.

LBX je dostupan u četiri različita modela uz mogućnost odabira modela LBX koji najbolje odgovara vašoj osobnosti. Dostupan je sofisticirani model ELEGANT, bezvremenski RELAX, živahni EMOTION i COOL koji pruža poseban dašak osobnosti svojim vlasnicima.