1. Discover electrified
  2. All electric
ODABERITE
LEXUS ELEKTRIFICIRANA VOZILA

POTPUNO ELEKTRIČNI AUTOMOBILI

Prigrlite budućnost vožnje uz potpuno električno vozilo Lexus koje pruža snagu, učinkovitost, uzbudljivu tehnologiju i iskustvo vožnje kao nijedno vozilo do sada. Smanjeni troškovi goriva, manje emisije CO2 i ugodno intuitivno putovanje samo su neke od prednosti u kojima možete uživati.

POTPUNO ELEKTRIČNI AUTOMOBILI

SAZNAJTE VIŠE O POTPUNO ELEKTRIČNIM AUTOMOBILIMA

Jednostavni za punjenje i uzbudljivi za vožnji, naši potpuno električni automobili kombinacija su snage koja ne šteti našem planetu i uzbudljive preciznosti za koju je zaslužna kvalitetno izrađena unutrašnjost, od strane stručnjaka, koja je u potpunosti povezana s aerodinamičnom vanjštinom.

LEXUS NA TRŽIŠTE PLASIRA POTPUNO NOVI BEV

POTPUNO NOVI RZ

U travnju 2022. godine Lexus je premijerno predstavio svoj prvi model potpuno električnog vozila na bateriju (BEV). Potpuno novi Lexus RZ 450e posjeduje jedinstvene dizajnerske značajke karakteristične za modele marke Lexus, a odaziv mu je bolji i pruža bolje iskustvo pri vožnji zahvaljujući naprednoj tehnologiji elektrifikacije.

NOVI UX 300E

Saznajte više o inovaciji iz Lexusa, prvom modelu električnog vozila na bateriju, s više od 40 % većim dosegom vožnje, više sigurnosnih funkcija i naprednom tehnologijom. Ovaj gradski crossover model nudi još bolje iskustvo pri vožnji, a izgleda elegantno, upečatljivo i profinjeno.

POVEŽITE SE S BUDUĆNOŠĆU

Električno znači povezano. Mobilna tehnologija i vozilo skladno rade zajedno i omogućuju čitav niz usluga, primjerice Pronađi moj automobil i Naručivanje na servis (eng. Find my Car i Service Booking), koje putovanja čine učinkovitima i sigurnima.