1. Owners
  2. Connected Services
ODABERITE
ZADRŽITE KONTROLU

CONNECTED SERVICES

Iskusite osjećaj potpune kontrole i udobnosti, kako unutar tako i izvan svog vozila Lexus, putem povezanih usluga (Connected Services) Usluge su vam dostupne putem aplikacije Lexus Link+, multimedijskog sustava u vozilu ili korisničkog web-mjesta, a pružaju vam više kontrole nad automobilom.

ZAŠTO ODABRATI USLUGE CONNECTED SERVICES

BOLJA POVEZANOST

APLIKACIJA LEXUS LINK+

Nova aplikacija Lexus Link+ donosi brojne usluge koje su povezane s vašim vozilom Lexus, a koje su posebno osmišljene kako bi vaše iskustvo bilo još bolje. Neovisno o tome gdje se nalazite, možete komunicirati sa svojim automobilom i isplanirati putovanja iz udobnosti vlastitog doma, optimizirati način vožnje, regulirati temperaturu u vozilu na daljinu i još puno toga, s sve to putem svog pametnog telefona. Posebno dizajnirana za sve buduće potrebe, aplikacija Lexus Link+ donosi brojne nove mogućnosti povezivanja.
JEDNOSTAVNA TEHOLOGIJA

MULTIMEDIJA I ZABAVA

Uživajte u brojnim dostupnim značajkama putem dodirnog zaslona u svom automobilu. Upotrebljavajte navigaciju u oblaku i redovno ažurirajte karte i informacije o stanju u prometu, primajte upozorenja o kamerama za nadzor brzine i pronalazite benzinske postaje u blizini. Osim toga, ako svoj pametni telefon povežete putem opcije Apple CarPlay ili Android Auto, društvo vam mogu raditi vaša omiljena glazba i podcastovi.
JEDNOSTAVNE FUNKCIJE

KORISNIČKO WEB-MJESTO

Kako bi naše usluge Connected Services putem aplikacije Lexus Link+ bile još jednostavnije i pristupačnije, posebno kreirano korisničko web-mjesto pruža sve elemente vašeg vozila na jednom mjestu. Jednostavno mu možete pristupati i upotrebljavati sve značajke koje su vam potrebne kako biste se jednostavno prijavili kad god to želite putem svog pametnog telefona. Uz Lexus Link+ možete regulirati plan servisiranja vozila, provjeriti korisnički priručnik putem interneta, ažurirati karte sustava za navigaciju i još puno toga.

VIŠE OPCIJA ZA POVEZIVOST

DALJINSKO ZAKLJUČAVANJE/OTKLJUČAVANJE

Vrata možete ih zaključati na daljinu, ali i odobriti nekom drugom da pristupi vašem vozilu.

FUNKCIJA HYBRID DRIVING COACHING

Saznajte kako najbolje iskoristiti svoje hibridno vozilo Lexus vožnjom u vrlo štedljivom načinu rada samo na struju (EV).

DALJINSKO UPRAVLJANJE KLIMA-UREĐAJEM

Osnove: Grijanje i klimatizaciju u automobilu možete regulirati s bilo kojeg mjesta.

ANALITIČKI PODACI O VOŽNJI

Vodi evidenciju o vašim vožnjama, stilu vožnje i poslovnim putovanjima.

FUNKCIJA SLANJA PODATAKA U AUTOMOBIL SHARE TO CAR

Omogućuje vam da isplanirate svoje sljedeće putovanje, a potom plan puta pošaljete izravno u sustav za navigaciju u svom automobilu Lexus.

PRAĆENJE NARUDŽBE VOZILA

Pratite status svog novog vozila Lexus i saznajte točan datum isporuke kod lokalnog ovlaštenog distributera Lexus.
*Dostupnost značajki i specifikacije vozila razlikuju se ovisno o modelu i dostupnosti na tržištu. Ako su vam potrebne dodatne informacije, obratite se lokalnom ovlaštenom trgovcu za Lexus ili informacije potražite u korisničkom priručniku.