1. Owners
  2. Connected Services
  3. Breakthrough Multimedia
ODABERITE
JEDNOSTAVNA TEHOLOGIJA

NAPREDNI MULTIMEDIJSKI SUSTAV

Uživajte u luksuzu intuitivnog i jednostavnog za upotrebu multimedijskog i zabavnog sustava u automobilu zahvaljujući uslugama Connected Services Lexus Link+. Upotrijebite navigaciju u oblaku za pregled novosti o stanju u prometu, reproducirajte glazbu putem pametnog telefona koji se jednostavno povezuje i tako iskusite personaliziranu vožnju.

NAJNAPREDNIJE ZNAČAJKE

POBOLJŠANI SUSTAVI

Najnapredniji multimedijski sustav posebno je osmišljen da vam olakša svaku vožnju, a nudi brojne pogodnosti. Iskoristite sve pogodnosti intuitivne tehnologije, brze reakcije i najnovije funkcije putem naših usluga Connected Services Lexus Link+ i uživajte u vožnji.
AUTOMATSKO POVEZIVANJE

BLUETOOTH KOMPATIBILNOST

Zahvaljujući mogućnosti Bluetooth povezivanja, možete bežično integrirati kompatibilni mobilni telefon i uživati u komunikaciji bez upotrebe ruku putem aplikacije Lexus Link+. Kad se telefon nalazi u vašem vozilu Lexus, sustav za upotrebu bez korištenja ruku automatski se i jednostavno aktivira.
UVIJEK IMATE AŽURNE INFORMACIJE

AŽURNA NAVIGACIJA

Kako biste mogli bezbrižno uživati u vožnji svog vozila Lexus, trebate ažurirati sustav za navigaciju u njemu. Tako ćete biti sigurni da su rute kojima se služite s najnovijih karata, što znači da na njih neće utjecati radovi na cesti ni druge izmjene.
UVIJEK AŽURNI PODACI

LEXUS E-TRGOVINA

Ako želite saznati koji su novi sustavi dostupni u automobilu, potražite nove aplikacije i ažurirajte sustav za navigaciju kako biste uvijek imali najnoviju verziju aplikacije Lexus Link+.