1. Owners
  2. Maintenance
  3. Recall
ODABERITE
VLASNICI

PREVENTIVNA SERVISNA KAMPANJA

VAŠA SIGURNOST NAM JE NA PRVOM MJESTU.

PREDANOST LEXUSA PREMA ZADOVOLJSTVU KUPACA

Mi u Lexusu smo ponosni na našu predanost izradi svjetske klase i vrhunskoj podršci strankama. Naš zalog za "tretiranje svakog kupca kao gosta u našem domu" nije samo obećanje koje činimo, to je obećanje koje namjeravamo zadržati.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica s vašim vozilom, preporučujemo vam da se obratite ovlaštenom Lexus partneru koji će učiniti sve kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo. Ako iz bilo kojeg razloga problem nije riješen na vaše zadovoljstvo, imamo posvećeni Odjel za zadovoljstvo stranaka kako bismo brzo i učinkovito odgovorili vašim potrebama. Uz dodatno rješavanje nerazumijevanja, oni također mogu pružiti informacije o proizvodu, odgovoriti na sva pitanja i koordinirati pomoć na cesti.

Unaprijed hvala što ste nam dali priliku dokazati našu uglednu reputaciju podrške strankama, koja nije samo dobro dokumentirana, već je zaslužena.

 

PREVENTIVNA SERVISNA KAMPANJA TAKATA ZRAČNIH JASTUKA

U skladu s Lexusovim obećanjem kvalitete i sigurnosti, Lexus proširuje preventivnu servisnu kampanju određenih Takata pirotehničkih modula za napuhavanje (inflator) zračnog jastuka u vozilima.

U Lexusu je sigurnost naših kupaca na prvom mjestu. Zbog toga izvedbu naših vozila stalno nadziremo koristeći se brojnim izvorima. U slučaju da primijetimo da određena komponenta ili značajka našeg vozila nije u skladu s našim strogim standardima, poduzet ćemo odgovarajuće mjere, baš kao što smo učinili i u ovom slučaju.

Automobili uključeni u Europi su Lexus SC, IS, ES i GX proizvedeni od prosinca 2000. do prosinca 2011., kao i Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F i LFA između siječnja 2009. i prosinca 2013.

S kupcima ćemo stupiti u kontakt preko distributera u njihovim zemljama. Kupac neće snositi trošak zamjene inflatora zračnog jastuka. U međuvremenu, ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se distributeru Lexus vozila u svojoj zemlji ili lokalnom ovlaštenom Lexus partneru.

U navedenim vozilima na određenim Takata inflatorima zračnog jastuka može doći do opasnog kvara zbog smanjenja kakvoće pogonskog plina uslijed preduge izloženosti visokoj apsolutnoj vlažnosti zraka, visokim temperaturama i velikim promjenama temperature, što može dovesti do puknuća inflatora tijekom aktivacije zračnog jastuka.

Za provjeru da li je vaš Lexus uključen u jednu od preventivnih servisnih kampanja, pripremite broj šasije vozila (VIN broj) i slijedite upute za provjeru ili kontaktirajte ovlaštenog Lexus partnera.