1. Owners
  2. Connected Services
  3. Your Personal Site
ODABERITE
PRAKTIČNE ZNAČAJKE

VAŠE KORISNIČKO WEB-MJESTO

Omogućuje kreiranje više personaliziranog iskustva i pruža podatke o svakoj vožnji i vaše je korisničko web-mjesto prostor na kojem vozači mogu osjetiti kontrolu i imati ažurirane podatke. Dostupno je za pristup u svakom trenutku, a omogućuje maksimalno iskorištavanje iskustva vožnje Lexusa.

BRZO I JEDNOSTAVNO

PRAKTIČNO POVEZIVANJE

Zahvaljujući korisničkom web-mjestu možete na praktičan način i u svakom trenutku uživati u putovanju svojim Lexus vozilom. Možete upravljati svojim vozilom, rezervirati termin za sljedeći servis, ažurirati karte sustava za navigaciju i još puno toga.
BRZO I JEDNOSTAVNO

REZERVACIJA TERMINA ZA SERVIS PUTEM INTERNETA

Značajka eCare u našoj aplikaciji Lexus Link+ omogućuje vam upravljanje servisom i održavanjem vozila te rezervaciju termina za sljedeći servis kod odabranog ovlaštenog distributera Lexus.
PROVJERITE SVOJU STATISTIKU

ANALITIČKI PODACI O VOŽNJI

Zahvaljujući našim analitičkim podacima za vožnju, koji su dostupni putem aplikacije Lexus Link+, možete pratiti svoja putovanja, provjeriti svoj stil vožnje i bilježiti poslovna putovanja. Tako možete unaprijediti svoje iskustvo pri vožnji.

OSTALE ZNAČAJKE KORISNIČKOG WEB-MJESTA

MOJE VOZILO

Ovdje možete provjeriti podatke o ranije obavljenim servisima, kad vam istječe polica osiguranja i još puno toga.

PRAĆENJE NARUDŽBE VOZILA

Pratite status svog novog vozila Lexus i saznajte točan datum isporuke kod lokalnog ovlaštenog distributera Lexus.

PODSJETNICI

Postavite podsjetnike za važne događaje za automobil, primjerice, termine za zamjenu guma i zakazane termine za servis.

KORISNIČKI PRIRUČNIK

Isprobajte naše korisno internetsko pretraživanje i pronađite korisnički priručnik za svoj automobil u aplikaciji Lexus Link+.

E-TRGOVINA

Provjerite jeste li preuzeli najnoviju verziju aplikacije Lexus Link+ i saznajte koji su sustavi novi u automobilu, ažurirajte sustav za navigaciju i još puno toga.

FUNKCIJA SLANJA PODATAKA U AUTOMOBIL SHARE TO CAR

Omogućuje vam da isplanirate svoje sljedeće putovanje, a potom plan puta pošaljete izravno u sustav za navigaciju u svom automobilu Lexus.

PREGLED VOŽNJI

Omogućuje pristup ekskluzivnim zapisnicima o vožnji putem interneta gdje možete provjeriti podatke o prijeđenim rutama, udaljenosti, trajanju putovanja i potrošenom gorivu.

ANALITIČKI PODACI O VOŽNJI

Vodi evidenciju o vašim vožnjama, stilu vožnje i poslovnim putovanjima.