1. Discover electrified
  2. Electrified Pioneers
ODABERITE
 

PIONIR NA PODRUČJU ELEKTRIFICIRANIH VOZILA

Lexusova hibridna tehnologija samopunjenja manje utječe na okoliš, kao i na vaše financije. Zahvaljujući vrhunskoj ekonomičnosti i smanjenim emisijama, troškovi održavanja i tekući troškovi također mogu biti manji.

VODEĆA TEHNOLOGIJA U BRANŠI

Od lansiranja naše prve luksuzne limuzine na tržište prije više od 30 godina, Lexus je postao sinonim za izvanredan dizajn, kvalitetu i izradu. Možda je najvažnije spomenuti da smo i pioniri te predvodnici na području elektrifikacije luksuznih automobila.

 

Lexus već duže od 15 godina kreira tehnologiju svjetske klase kako bi poboljšao ljudski doživljaj te pružio koristi društvu u cjelini. Kao svjetski predvodnik i pionir na području elektrifikacijskih tehnologija, revolucionarne inovacije kao što su dvostupanjski reduktor i višestupanjski hibridni sustav postavile su nova mjerila za potpuno električnu budućnost.

 

 

 

TAKUMI MAJSTORI

Ultramoderna tehnologija svih naših elektrificiranih vozila spaja se s tradicijom naših „Takumi“ majstora. Posvećenost detaljima vidljiva je u svemu – od prekrasnog ručno brušenog laka do savršeno precizno skrojenog sklopa električnih komponenata.

 

Vaše uzbudljivo putovanje počinje s komforom ručno prošivenih kožnih sjedala, čiji dizajn inspirira  tradicionalna japanska tehnika prošivanja „sashiko“ koja presvlakama daje čvrstoću, kao i upečatljiv izgled.

 

Konačno, vozilo se temeljito provjerava i ponovo provjerava prije nego što ga odvezete kući. Era elektrifikacije nudi bezvremensku kvalitetu.

 

 

 

KONCEPTNO VOZILO LF-30

Život na staroj slavi nije nam opcija pa smo nedavno predstavili konceptno vozilo LF-30. Stvoreno za transformaciju uživanja, ovo vozilo karakteriziraju kontrolne funkcije usmjerene na vozača te aktivno okruženje luksuznog salona, a sve to umotano u elegantan i futuristički eksterijer. U vozilo je pretočeno više od dva desetljeća iskustva na području elektrifikacije vozila pa zahvaljujući četirima elektromotorima  smještenima u kotače, električnom upravljanju i funkciji prilagodbe načina vožnje Lexus Advanced Posture Control ovaj koncept nudi nenadmašan doživljaj vožnje.

 

Inovativni interijer koristi autonomne tehnologije i novu naprednu funkciju prilagodbe načina vožnje koja dodatno povećava užitak u vožnji. Od sučelja sljedeće generacije tu su upravljanje pokretima ruku te unaprijeđen prikaz informacija o vozilu putem funkcije Augmented Reality (proširena stvarnost). Prozirnost bočnih prozora može se podešavati po želji pa tako možete uživati u pogledu na okolinu ili u trenucima privatnosti kad se jednostavno želite stopiti sa svojim vozilom.