1. Discover lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
ODABERITE
PARTNERSTVO

LEXUS X ATP TOUR

U 2023. godini Lexus je potpisao ugovor o višegodišnjem partnerstvu s Udrugom teniskih profesionalaca (ATP) i postao službeni automobilski partner i platinasti partner ATP Toura.

Ono što je zajedničko Lexusu i ATP Touru su inovativnost, performanse i težnja ka savršenstvu. Obožavatelji su, baš kao i kupci, uvijek na prvom mjestu i oba brenda su u potpunosti usmjerena na to da svojim obožavateljima odnosno kupcima pruže nezaboravno iskustvo.

EKSKLUZIVNA SERIJA U OKVIRU KAMPANJE LEXUS X ATP

LEXUS ATP HEAD2HEAD EXCLUSIVE SERIES

Upoznajte našu seriju elektrificiranih vozila koja će igrače odvesti na potpuno novu razinu. Uhvatite sve trenutke u svim epizodama koje su dostupne na YouTubeu.

EUROPSKI TURNIRI

Od najave partnerstva u lipnju 2023. godine, Lexus je sponzorirao nekoliko uzbudljivih ATP turnira, uključujući ATP 500 Cinch Championships i ATP 250 Rothesay International u Velikoj Britaniji, ATP 500 Hamburg European Open u Njemačkoj, ATP 250 Generali Open u Austriji, ATP 250 Astana Open u Kazahstanu i druge, ostvarujući snažnu prisutnost brenda na događanjima, u medijima i na internetu.

Završetak sezone bit će jednako uzbudljiv i Lexus će biti pokrovitelj turnira ATP 1000 Paris Rolex Masters koji se održava od 30. listopada do 5. studenog. A u samom vrhuncu sezone 2023. bit će pokrovitelj završnice ATP turnira u Torinu od 12. do 19. studenog. Za taj završni događaj Lexus će osigurati flotu od 45 elektrificiranih modela, uključujući novi potpuno električni Lexus RZ 450e i UX 300e zajedno s hibridnim električnim i plug-in hibridnim električnim modelima.

KALENDAR TURNIRA POD SPONZORSTVOM LEXUSA U 2024

LEXUS X ATP TOUR

GEM. SET. ELEKTRIFIKACIJA.

Tenis i Lexus. Savršena kombinacija. Priprema, uložen napor, trenuci od kojih ti brže zakuca srce.

LEXUS X ATP TOUR

PROČITAJTE CIJELU OBAVIJEST ZA

Ako želite saznati više o višegodišnjem partnerstvu između Lexusa i ATP Toura, pročitajte cijelu obavijest za tisak u nastavku. Saznajte više o turniru i elektrificiranim modelima marke Lexus i pročitajte što kažu Lexus i Uprava ATP Toura.