1. Discover lexus
  2. Concept cars
ODABERITE

KONCEPTNI AUTOMOBILI

Prava snaga Lexusa leži u našim inovativnim i hrabrim konceptima. Oni nam svojom vlastitom nepredvidivom energijom daju nadahnuće za budućnost. Uz njih i naizgled nemoguće postaje moguće.

ŠIRENJE VIDIKA

Naša je vizija budućnosti jasna: I dalje ćemo ostati vjerni proizvodnji automobila koji nam pružaju nezamjenjivo nadahnuće. Razvijajući inovativne konceptne automobile istražujemo budućnost Lexusa. Konceptni automobili LF-FC, LF-SA i UX po svemu su inovativni. Njihova jedinstvenost izazvala je zadivljene poglede i uzbuđenje na izložbama automobila diljem svijeta.

LF-30 ELECTRIFIED

U svom neprekidnom nastojanju uvođenja inovacija i pružanja zadivljujućih iskustava, Lexus je predstavio svoju viziju „Lexus Electrified“ za nadolazeće generacije elektrificiranih vozila.

LF-1 LIMITLESS

Lexus uklanja novi luksuzni crossover s Lexusom LF-1 bez granica

KONCEPTNI AUTOMOBIL LS+

Lexus prvi put predstavlja vodeći konceptni automobil LS+ s naglaskom na primjenu tehnologija automatizirane vožnje u 2020.

KONCEPT UX

Koncept UX je izrađen u Lexusovom europskom dizajnerskom centru. Od samog početka je oblikovan kako bi zadovoljio potrebe i želje vozača u gradovima koji žele i očekuju povezanost.

LF-FC

Stvoren da vas iznenadi, konceptni automobil LF-FC predstavlja vrhunski luksuz i izražava našu strast da vam vizije iz budućnosti omogućimo već danas.

LF-SA

Upečatljiv. Iznenađujuć. Inspirativan. Stvoren za grad. Svaki aspekt modela LF-SA istražuje nove teritorije, od kompaktnih dinamičnih vanjskih linija do zadivljujuće prostrane unutrašnjosti.