1. Discover Lexus
  2. Technology
ODABERITE
BEZGRANIČNE INOVACIJE

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Ambicija iza Lexusove tehnologije je stvoriti vezu između vozila i vozača bez napora. Izazivajući i poboljšavajući sigurnost, zabavu, dobrobit i inovacije, otkrijte nove smjerove u automobilskoj tehnologiji.

VOŽNJA OSIGURANA

SLJEDEĆA RAZINA SIGURNOSTI

Opustite se uz sigurnost koju pruža Lexusov sigurnosni sustav +. Pionirska tehnologija podržava vaš stil vožnje i pruža sigurnost. Vozite zadovoljni uz Lane Trace Assist i samouvjereno uživajte uz digitalni panoramski monitor ili monitor za nadzor mrtvog kuta.

OSOBNA VOŽNJA

BESPREKIDNO POVEZIVANJE

Povežite se s ljudima, putovanjima i automobilom i uživajte uz Lexusove povezane usluge usmjerene na vozača: glasovni pomoćnik u oblaku "Hej Lexus", funkcija traženja automobila i multimedija na dodir te Mark Levinson audio sustav.

VRHUNSKE INICIJATIVE

PIONIRSKA INOVACIJA

Neograničenim maštanjem pronalazimo tehnološka rješenja za poboljšanje užitka vožnje. Doživite neočekivano s laganim komponentama zvučnika od bambusa i rekonstruiranim konceptom kinetičkih sjedala Lexus 'paukove mreže'. Isporučujemo nemoguće – vozite budućnost.

LAKŠE DIŠITE

LEXUS S nanoe™ X

Impresivna tehnologija dizajnirana je imajući na umu dobrobit, poput naše nagrađivane tehnologije pročišćavanja zraka nanoe™ X. U suradnji s Panasonicom, održava atmosferu u automobilu što je moguće čišćom poboljšavajući hidrataciju kože i kose i potiskujući štetne čestice.