1. Owners
  2. Replacement parts
ODABERITE
VLASNICI

LEXUS ORIGINALNI DIJELOVI

Naši visoko obučeni tehničari uvijek će ugraditi originalne Lexus dijelove. To je zato što je svaki element napravljen s istom posvećenošću i preciznošću kao i cijeli Lexus. Korištenje originalnih Lexus dijelova osigurava najbolju izvedbu, udobnost i sigurnost za vas i vaš automobil; i također su pokriveni Lexus jamstvom.

ZAŠTO ODABRATI ORIGINALNE LEXUS DIJELOVE

Najmanji detalj je važan za naše Takumi Masters , što znači da čak i najmanji dio igra važnu ulogu u vašem iskustvu vožnje.

S automobilom napravljenim isključivo od originalnih Lexusovih dijelova i pribora, doživite najvišu kvalitetu do najsitnijih detalja.

Naši stručnjaci brinu o vašem automobilu i osigurat će vam da dobijete najviše od toga za godine koje dolaze. Uz prednosti poput jamstva, transparentnog određivanja cijena, najšireg odabira Lexusovih dijelova i hibridnih stručnosti, posjet lokalnom Lexusovom trgovcu uvijek će vam pružiti najviše nagrađivano iskustvo.

GDJE KUPITI LEXUS ORIGINALNE DIJELOVE

Vaš lokalni Lexus prodajni salon ima pristup svim izvornim Lexusovim dijelovima vozila koje možda trebate popraviti ili poboljšati svoje vozilo kako bi vas što prije vratili na cestu.