1. Owners
 2. Maintenance
 3. Hybrid Health Check
ODABERITE
VLASNICI

PROVJERA STANJA HIBRIDNOG SUSTAVA VOZILA

Iskoristite najviše od Lexusovog hibridnog vozila s godišnjom provjerom stanja hibridnog sustava vozila kod lokalnog ovlaštenog Lexus servisa. Lexus provjera stanja hibridnog sustava vozila postoji kako bi osigurala da premium hibridni sustav vašeg Lexusa održava optimalan rad vašeg vozila.

PIONIRI HIBRIDNE VOŽNJE

Budući da smo pioniri hibridnog pogona, imamo odgovornost osigurati da vaš hibridni Lexus nastavi s učinkovitošću. Zato nudimo Lexus provjeru stanja hibridnog sustava vozila kako bi zadržali Vaš Lexus u vrhunskom stanju.

STRUČNJACI U HIBRIDNOJ TEHNOLOGIJA

Lexus Hibridnu tehnologiju je razvio Lexus, kod servisiranja hibridne tehnologije, najbolje je povjeriti Lexusovom ovlaštenom servisu. Naši tehničari su svi diplomirali visoko cijenjeni Lexus Certified Training program i cijenjeni su stručnjaci. Znači da su naši stručnjaci u potpunosti ažurirani stručnjaci u svim aspektima hibridne tehnologije i potpuno osposobljeni za korištenje najnaprednije opreme i sustava. Rezultat svega toga je da će vaš Lexus primiti samo najbolju pozornost - pozornost koju zaslužuje.

 • PROVJERA STANJA HIBRIDNOG SUSTAVA VOZILA

 • Godišnja provjera stanja hibridnog sustava vozila izvrstan je način osiguranja da sustav nastavlja raditi na svom najfinijem i najučinkovitijem optimumu. Procijenit ćemo cijeli sustav Lexus Hybrid Drive, sastavljamo sveobuhvatno izvješće sa svim informacijama koje su vam potrebne za razumijevanje njezinog radnog statusa. Svi detalji pažljivo i jasno su objašnjeni, a ako bilo koji dio sustava zahtijeva posao ili doradu, to će se raspravljati zajedno s preporučenim sljedećim koracima.

  1. PROVJERA HIBRIDNE BATERIJE Sustav će analizirati rad hibridne baterije 2. PROVJERA SUSTAVA POGONA Sustav će analizirati učinkovitost pogonskog sustava 3. PROVJERA SUSTAVA HLAĐENJA Sustav će analizirati učinkovitost sustava hlađenja.

 • BEZBRIŽNOST

 • Godišnja provjera stanja hibridnog sustava vozila je besplatna kao dio bilo kojeg Lexus servisa. Održavanjem na vrhu hibridnog zdravlja vašeg vozila u redovitim intervalima, omogućuje našim Lexus tehničarima rješavati sve potencijalne probleme prije nego što nastanu.

 • PRODULJENA BRIGA HIBRIDNE BATERIJE

 • Komponente Lexus Hybrid Drive pokrivene su standardnim jamstvom proizvođača od pet godina ili 100.000 km. Nakon uspješne provjere stanja hibridnog sustava u ovlaštenom Lexus servisu, produžiti ćete jamstvo na hibridnu bateriju za jedan servisni interval (godina dana ili 15.000 km, što prije nastupi) i dobiti certifikat koji će popratiti vašu servisnu dokumentaciju. To se može produljiti godišnje, do 10 godina od prvog datuma registracije vozila. 

ODGOVORI NA VAŠA PITANJA O HIBRIDIMA

Ako imate bilo kakvih pitanja o hibridnom održavanju, proučite naša najčešće postavljene pitanja ili se obratite lokalnom ovlaštenom Lexus servisu.

 • Ovo je uobičajena zabluda, ali odgovor je ne. Ne morate održavati hibridni motor češće nego redoviti automobil, a redovito održavanje i manji popravci obično su niži od konvencionalnog motora.

  Kao i kod svih vozila svake vrste, redovito održavanje ključ je kako bi vaš automobil bio u najboljem stanju. Što više upotrebljavate vaš automobil, češće ćete trebati servisirati vaš automobil. Obratite se lokalnom ovlaštenom Lexus servisu kako biste saznali optimalni interval između servisa i što još možete učiniti kako biste optimizirali zdravlje hibridne baterije i drugih komponenti.

  Obratite se lokalnom ovlaštenom Lexus servisu kako biste rezervirali provjeru stanja hibridnog sustava vozila u vrijeme i na lokaciji koja vam odgovara.

  Izvješće o provjeri stanja hibridnog sustava vozila detaljno objašnjava stanje vašeg automobila. Osim dokazivanja da je vaš automobil prošao servis, a time i povećanje jamstva, ovo sveobuhvatno izvješće će istaknuti sva područja unutar hibridnog sustava koja mogu zahtijevati pozornost u budućnosti. Izvješće će poslužiti za buduću referencu i usporedbu kada slijedi sljedeća provjera stanja hibridnog sustava vozila.

 • Lexus hibridne baterije izrađene su prema najvišim standardima, dizajnirane da traju što je dulje moguće. Koliko dugo traje baterija ovisit će o vašoj upotrebi i navikama vožnje, a opet održavanje ima ogroman udio u dugotrajnosti baterije. Lexus hibridne baterije mogu trajati koliko i automobil, čineći hibrid jednim od najpouzdanijih opcija vozila za godine koje dolaze.

  Lexus je vjerovao i ulaže u hibridnu tehnologiju od 2004. godine i ponosno smo usavršili našu hibridnu stručnost. Korištenjem najnovijih inovacija u hibridnoj tehnologiji, svaki Lexusov hibrid dizajniran je kako bi osigurao pametan odabir vozačima, čime se spajaju ekološka učinkovitost s čistim užitkom u vožnji. Uz najširi raspon luksuznih hibridnih modela dostupnih na tržištu, lakše je nego ikada prilagoditi hibridnu tehnologiju u vaš stil života.