1. Owners
 2. Connected Services
 3. The new Lexus HomeCharge
ODABERITE
VLASNICI

NOVI LEXUS HOMECHARGE

Predstavljamo Lexus HomeCharge, punjač osmišljen kako bi vašu vožnju priključnog hibrida ili baterijskog električnog vozila učinio jednostavnom, besprijekornom i snažnom. Osim što osigurava brz i povezan način punjenja, punjač Lexus HomeCharge brzo se instalira i jednostavno upotrebljava. Praktičniji je i često troškovno učinkovitiji* od javnih punjača. Jednostavno se priključite u svom prilazu ili garaži. Punjenjem kod kuće može se produljiti trajanje vožnje u električnom načinu.

* Ako se akumulator puni kod kuće u vrijeme kad je tarifa struje niža. To ne uključuje cijenu punjača Lexus HomeCharge.

ODGOVARAJUĆI PUNJAČ I DODACI ZA PUNJENJE KOD KUĆE

Pouzdani punjači Lexus HomeCharge vrhunske kvalitete sofisticirani su, sigurni i prilagođeni budućem tehnološkom napretku. Punjač Lexus HomeCharge savršen je partner vašeg priključnog hibrida ili baterijskog električnog vozila Lexus i pružit će vam zaista izvanredno iskustvo.

 • OSNOVNI RAZRED

  Sve osnovne funkcionalnosti za praktično punjenje kod kuće.

  Integracija aplikacije Lexus Link+

  Wi-Fi i Bluetooth

  Provjera autentičnosti RFID-om

  1 faza / 7,4 kW – utičnica s poklopcem i kabel (5 m)

  3 faze / 11 kW – utičnica s poklopcem

  3 faze / 22 kW – utičnica s poklopcem i kabel (5 m)

 • SREDNJI RAZRED

  Glavnim funkcionalnostima osnovnog razreda dodana je neovisna internetska veza.

  Integracija aplikacije Lexus Link+

  Wi-Fi i Bluetooth

  Provjera autentičnosti RFID-om

  4G i podatkovna tarifa (samo EU)

  1 faza / 7,4 kW – utičnica s poklopcem

  3 faze / 22 kW – utičnica s poklopcem

 • VISOKI RAZRED

  Zahvaljujući ugrađenom zaslonu i MID kalibraciji, savršen je za korisnike službenih vozila.

  Integracija aplikacije Lexus Link+

  Wi-Fi i Bluetooth

  Provjera autentičnosti RFID-om

  4G i podatkovna tarifa (samo EU)

  Ugrađeni zaslon

  MID certifikat

  3 faze / 11 kW – utičnica s poklopcem (Eichrecht)

  3 faze / 22 kW – utičnica s poklopcem

UKLJUČENO UZ LEXUS HOMECHARGE

INSTALACIJA PUNJAČA LEXUS HOMECHARGE

1. KORAK

Nakon što kupite novi priključni hibrid ili baterijsko električno vozilo, jedan od naših stručnjaka pomoći će vam pronaći punjač Lexus HomeCharge koji vam najviše odgovara.

2. KORAK

Zatim će vam vaš lokalni Lexus centar*** preporučiti jednog od naših pouzdanih partnera za instalaciju punjača kako biste dogovorili svoj prvi susret.

*** Obratite se svom Lexus centru / stručnjaku za proizvod / prodajnom savjetniku za savjet ili više pojedinosti.

3. KORAK

Zatim će instalater u okviru virtualnog sastanka ili sastanka uživo kod vas provjeriti mogućnosti instalacije i objasniti vam što je potrebno učiniti. Dogovorit ćete odgovarajuće vrijeme za instalaciju prije nego što kući dovezete svoj novi priključni hibrid ili novo baterijsko električno vozilo Lexus.

4. KORAK

Na kraju, možete preuzeti aplikaciju Lexus Link+ i registrirati se kako biste priključili i napunili svoj novi priključni hibrid ili novo baterijsko električno vozilo Lexus.

PREDSTAVLJAMO LEXUS HOMECHARGE

 • Postupak instalacije

  Saznajte više o pametnom punjaču Lexus HomeCharge i postupku njegove instalacije.

 • Početak

  U nastavku navodimo kako možete upariti svoj novi punjač Lexus HomeCharge s aplikacijom i početi puniti.

 • Lexus Link+ i Lexus HomeCharge

  Uz jednostavan i praktičan punjač Lexus HomeCharge možete smanjiti tekuće troškove.

ISKORISTITE SVE PREDNOSTI ELEKTRIFICIRANOG LEXUSA

Elektrificirana§ vožnja nikad nije bila jednostavnija zahvaljujući našim povezanim uslugama.

POVEZANE USLUGE LEXUS LINK

Aplikacija Lexus Link+ pomaže vam iskoristiti sve prednosti iskustva električne vožnje, od provjere statusa akumulatora vozila do postavljanja zadane temperature u kabini.

LEXUS KANZEN

Potpuni paket Lexus Kanzen osmislili smo kako bismo ponudili više od vozila. Nudimo jedan paket koji obuhvaća ključne elemente,§§ od leasinga i mogućnosti za poslovne korisnike do servisa električnog vozila i osiguranja, kako bismo vaše elektrificirano iskustvo učinili besprijekornim i što praktičnijim. Doživite izvanredno iskustvo vožnje i potpuno bezbrižno uživajte u svojem priključnom hibridu ili baterijskom električnom vozilu.

§§ Dostupnost proizvoda razlikuje se ovisno o zemlji, a lokalne ponude možda se razlikuju ovisno o tržištu. Kupcima preporučujemo da se obrate svojem lokalnom Lexus centru.

ČESTA PITANJA O PUNJENJU KOD KUĆE

Lexus HomeCharge je pametni kućni punjač koji radi besprijekorno u kombinaciji s aplikacijom LexusLink+ i vašim vozilom Lexus.

Svako baterijsko električno vozilo i svaki priključni hibridni automobil sa standardnim priključkom za punjenje tipa 2 mogu upotrebljavati punjač Lexus HomeCharge. Imajte na umu da neke značajke aplikacije LexusLink+ ovise o tome koji se automobil puni i da aplikacija LexusLink+ nije kompatibilna s automobilima koji nisu marke Lexus.

Punjač HomeCharge čini punjenje Lexusa jednostavnim i praktičnim. Elegantni punjač u potpunosti je integriran u vaš automobil pomoću aplikacije Lexus Link+, pa je kontrola u svakom trenutku u vašim rukama.

 

Omogućava vam sve radnje koje biste očekivali od povezanog punjača, uključujući upravljanje korisnicima, daljinsko punjenje i praćenje statusa punjenja. Osim toga, omogućuje pametno punjenje: odaberite stanje napunjenosti određenog vozila, postavite dinamični** raspored punjenja u skladu s dnevnim tarifama struje na vašoj lokaciji ili namjestite punjenje u vrijeme kad je tarifa struje niža i smanjite troškove potrošnje električne energije.

 

Lexus HomeCharge dolazi u nekoliko varijanti kako bi ispunio vaše potrebe, pa možete birati između jednofaznog i trofaznog punjača te punjača s 4G mrežom i bez nje.

Vezani punjač ima ugrađeni kabel punjača, a nevezani punjač ima zasebni kabel punjača. Lexusovi kupci mogu birati između vezanog i nevezanog punjača prema svojim potrebama. 

Vrijeme punjenja ovisi o marki i modelu vozila. Pogledajte konkretne specifikacije vozila. 

Da! Punjenje vozila dok kiši sasvim je sigurno.

Nakon što instalirate punjač, punjenje je vrlo jednostavno. Priključite vozilo na punjač i ono će se puniti baš kao i svaki drugi električni uređaj. Naprednim funkcijama, kao što je zadani raspored punjenja, možete jednostavno upravljati u aplikaciji Lexus Link+.

Da, to je moguće. Za dodatne savjete obratite se stručnom elektrotehničaru. 

To ovisi o vašim konkretnim okolnostima. Obratite se stručnom elektrotehničaru za savjet.  
§ Elektrificirani automobil je automobil koji u određenoj mjeri pokreće jedan električni motor ili više električnih motora. Neki elektrificirani automobili, uključujući hibride i priključne hibride, imaju i benzinski motor.