1. Discover electrified
  2. All electric
  3. Benefits
ODABERITE
 POTPUNO ELEKTRIČNI AUTOMOBILI

PREDNOSTI

Nula štetnih emisija, manji troškovi rada i zapanjujuće razine profinjenosti: potpuno električni automobili Lexus nude i brojne druge pogodnosti osim snage bez premca i izvrsnog osjećaja pri vožnji.

01

NULA ŠTETNIH EMISIJA

Pionirska istraživanja koja provodimo 15 godina rezultirala su električnim pogonskim sklopom s nula emisija CO2. Svijet postaje čišće mjesto dok vozite potpuno električni automobil koji se savršeno ponaša na cesti. Kad baterija vozila dođe do kraja svog životnog vijeka, za vas smo osigurali program povrata kako bi se sigurno i odgovorno reciklirala.
02

NISKI TROŠKOVI RADA

Ušteda započinje čim krenete voziti. Dizel i benzin izbačeni su iz jednadžbe, što znači da više niste u milosti cijena nafte na svjetskom tržištu. Cijene električne energije čine se stabilnijima i lakše se predviđa njihov pad i porast. Održavanje je također jednostavnije. Električni automobili imaju manje pokretnih dijelove, nemaju ispušni sustav, imaju manje i učinkovitije sustave hlađenja, ne troše ulje, nemaju filtre motora ni remene razvodnog mehanizma. Kočnice se manje troše. Provedite više vremena na cesti, a manje u servisu.
03

NIŽE RAZINE BUKE

Ranojutarnji polasci i kasnonoćne avanture teško prolaze bez buđenja susjeda. Električni pogonski sklopovi tu odrađuju izvrstan posao i gotovo su nečujni. Za vozača u vozilu to je iznimno umirujuće i opušteno iskustvo, uz tek lagano brujanje guma po asfaltu kao dokaz pokretačke snage. Budućnost zvuči spokojno.
PREDNOSTI

ISPROBANO I TESTIRANO

Povjerenje je nužno da bi se ostvarilo izvrsno iskustvo pri vožnji. Elektromotor Lexus isprobali su i testirali profesionalni vozači na više milijuna kilometara i tako nam pomogli da dodatno ugodimo performanse.

Svi automobili u osnovnoj opremi imaju napredni sigurnosni sustav Lexus Safety System + , što za vas znači veću kontrolu zbog bolje ravnoteže zahvaljujući optimalnom rasporedu osnovnih elemenata kao što su baterije i elektromotori. Zahvaljujući tehnologiji zakretanja kotača putem žice mehaničke spone više nisu potrebne, a za vas znači nesputan i iznimno reaktivan osjet pri upravljanju.

PREDNOSTI

POREZNE UŠTEDE I POTICAJI

Budući da vlade širom svijeta potiču prelazak na električna vozila kroz niže porezne stope i poticaje za ugradnju jedinica za punjenje kod kuće, možda ste bliže nego što mislite tome da i sami iskusite zapanjujuć osjećaj vožnje električnog automobila Lexus.