1. Discover lexus
  2. Performance
  3. F philosophy
ODABERITE

FILOZOFIJA F

Vjerujemo da su performanse puno više od same snage vozila. Radi se o čistom iskustvu: fizičkom i emocionalnom.

STRAST PREMA PERFORMANSAMA

Predani smo stvaranju vrhunskih iskustava. Onih koja bude emocije, potiču strasti, poboljšavaju vještine i povezuju vozača s njegovim vozilom i cestom. Tu predanost i stajalište nazvali smo filozofija F. Na taj način svaki put kad iskušate Lexusov model F, vaš se užitak u vožnji povećava.

OSMIŠLJEN NA TRKAĆOJ STAZI

Kako se stvaraju automobili koji pružaju privilegij jedinstvene i uzbudljive vožnje? Zamislite ih i usavršite na trkaćoj stazi. Svoja vozila testiramo na istim mjestima na kojima ikone automobilskih utrka ubrzavaju puls, ruše rekorde i pobjeđuju.

FUJI SPEEDWAY I NÜRBURGRING

Većina naših testiranja provodi se na legendarnoj trkaćoj stazi Fuji Speedway u Japanu. Slovo „F” iz filozofije F odnosi se upravo na jednu od najizazovnijih trkaćih staza u svijetu.

Testiranje se provodi i u Europi, na poznatoj trkaćoj stazi Nürburgring u Njemačkoj. Toj je lokaciji posvećena verzija Nürburgring modela LFA. Izuzetna je i iznimno rijetka. Proizvedeno je samo 50 vozila.

I novi Lexusov luksuzni kupe LC prvi je put javno predstavljen na godišnjoj utrci 24 sata Nürburgringa. Predstavljen je na uvodnoj paradi prije utrke.

IZNIMNO BOGATO NASLJEĐE

Lexus LFA je superautomobil u svakom smislu. Nastavlja i produbljuje naše nasljeđe inovacije temeljene na utrkama. Čist primjer stručno ostvarene ambiciozne vizije, održava blago „luđačku crtu” u našoj strasti koja nas tjera naprijed do novih granica.

U modelu LFA u potpunosti ćete doživjeti našu želju da stvorimo nenadmašnu vezu između automobila i vozača. Ali njegov revolucionaran duh i značajke također jako utječu na naša ostala vozila, uključujući modele iz serije F. Što započne s modelom LFA, ubrzo pronađe svoju primjenu negdje drugdje. Mi težimo ka najboljim, najuzbudljivijim performansama u cijelom asortimanu Lexusovih vozila. Kako bismo u tome uspjeli, trkaću stazu pretvorili smo u svoj inovacijski laboratorij za modele iz serije F.

KLJUČNE PERFORMANSE

Mi težimo ka najboljim, najuzbudljivijim performansama u cijelom asortimanu Lexusovih vozila. Kako bismo u tome uspjeli, trkaću stazu pretvorili smo u svoj inovacijski laboratorij za modele F.

MODELI IZ SERIJE F