1. Discover lexus
  2. Performance
  3. F-sport
ODABERITE

F SPORT

Svaki model F SPORT nadahnut je superautomobilom LFA, RC F i GS F, pojačavajući već upečatljiv izgled Lexusovih vozila još izraženijim sportskim izgledom. Lexusova filozofija F utkana je u svaki model F SPORT kroz atletski vanjski dizajn, sportski dizajniran kokpit i ekskluzivno prilagođeno upravljanje – sve kako biste vi kao vozač vidjeli i osjetili uzbuđenje.

VANJSKI DIZAJN MODELA F SPORT

Stilske značajke modela F SPORT osmišljene su da plijene poglede zahvaljujući prepoznatljivoj vretenastoj rešetki, mrežastim umetcima i kromiranim detaljima. Velika crijeva za hlađenje kočnica i aerodinamička rebra na donjem prednjem spojleru naglašavaju odlučan i agresivan izgled vozila te istodobno povećavaju negativan uzgon. Jedinstveni kotači od lakog metala i diskretne oznake F SPORT upotpunjuju dizajn i upućuju na profinjeno podrijetlo poznate trkaće staze Fuji Speedway.

EKSKLUZIVNI KOTAČI I PRILAGOĐENI OVJES

Kotači od lakog metala opremljeni su niskoprofilnim gumama za savršeno prianjanje u zavojima. Postavke i prednjeg i stražnjeg ovjesa prilagođene su kako bi se poboljšalo upravljanje i kvaliteta vožnje.

EKSKLUZIVAN PREDNJI BRANIK I REŠETKA

Zahvaljujući prepoznatljivoj vretenastoj rešetki u obliku saća i jedinstvenom braniku, prednji dio modela F SPORT koji plijeni pozornost ostavlja odvažan i snažan dojam. Dublji donji dio uključuje ugrađeni spojler te je upotpunjen dvjema zasebnim, vanjskim mrežastim rešetkama.

ZNAČAJKE UNUTRAŠNJOSTI MODELA F SPORT

Značajke unutrašnjosti nadahnute trkaćim automobilima u našim modelima F SPORT uključuju ekskluzivna udobna sjedala, strojno obrađene aluminijske papučice i F SPORT upravljač. Zauzmite svoje mjesto u pažljivo izrađenom kokpitu i vidjet ćete kako je svaki detalj osmišljen da vas intuitivno poveže s vozilom i njegovim sportskim doživljajem.

IZRAZITO UDOBNA SJEDALA

Pružajući vam potporu od kukova do ramena pri vožnji u zavoju, dizajn sjedala F SPORT odlikuje se detaljnijim profilom i poboljšanom udobnošću. Lijepo sašivene detalje ručno su šivali naši vrhunski majstori „takumi”.

ZASLON NADAHNUT TRKAĆOM STAZOM

Dinamičan dizajn F SPORT ploče s instrumentima prenosi sve ključne podatke o vožnji kako biste vidjeli podatke o performansama baš tamo gdje želite. Izgled višeslojne ploče s instrumentima, povezane s funkcijom za odabir načina vožnje, varira ovisno o vašoj postavci načina vožnje.

Napomena: dostupno u odabranim modelima iz Lexusovog asortimana.

SPORTSKI UPRAVLJAČ I SPORTSKE PAPUČICE

Ergonomski oblikovan sportski upravljač na kojem se nalazi oznaka F SPORT presvučen je perforiranom kožom savršene završne obrade i upotpunjuje kontrole za promjenu stupnjeva prijenosa. Strojno obrađene aluminijske papučice ispod vaših stopala odražavaju nasljeđe motosportskog dizajna modela F SPORT i omogućuju odlično prianjanje i poboljšani osjećaj.

Napomena: dostupno u odabranim modelima iz Lexusovog asortimana.

ODABERITE SVOJ F SPORT MODEL

Nezamjenjive stilske značajke razreda F SPORT dostupne su u cijelom asortimanu Lexusovih vozila, uključujući kompaktni CT, kupe RC i sportski terenac RX. Vrijeme je za ostaviti dojam; otkrijte sami naše modele F SPORT.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?model=rx%2Cnx%2Cls