1. Discover lexus
  2. Technology
  3. Premium specification
ODABERITE

VRHUNSKE SPECIFIKACIJE

Svaki je Lexusov automobil opremljen najmodernijom tehnologijom i izrađen prema najvišim standardima kvalitete. Naš je cilj usavršiti sve aspekte vožnje.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO STANDARD

U svim našim automobilima upotrijebljene su najmodernije inovacije. Dovedene do savršenstva, tu su da vam omoguće vrhunsko iskustvo vožnje. Tehnologija i luksuz sastavni su dio svega što stvaramo. To je vidljivo kako u vrhunskoj izvedbi unutrašnjosti tako i u inteligentnim i intuitivnim sigurnosnim sustavima poput sustava LSS+.

USAVRŠENE OPCIJE

Mnoge od naših vrhunskih značajki dio su standardne opreme, ali možete odabrati i najmodernije sustave za zabavu, klimatizaciju i sigurnost. Rezultat? Nenadmašno iskustvo vožnje svaki puta kada sjednete za upravljač.

Tijekom vožnje sve je pod vašom kontrolom. Jednostavnim pritiskom gumba na nadzornoj ploči možete promijeniti i poboljšati svoje okruženje prema vlastitim potrebama.

SAVRŠENI ZVUK

Udružili smo se s vrhunskim stručnjakom za tehniku zvuka, tvrtkom Mark Levinson®, kako bismo došli do savršeno prilagođenih rješenja za zvučni sustav koji postavlja nove standarde na području sustava za zabavu tijekom vožnje.

Tvrtka Mark Levinson® usko je surađivala s nama na svakom koraku. Njezini predstavnici sudjeluju u razvoju koncepta za novi automobil kako bi se unutrašnjost vozila od samog početka savršeno prilagodila za optimalni akustički doživljaj. Položaj i kalibracija zvučnika prilagođeni su uvjetima u kabini.

SAVRŠENA ČISTOĆA ZVUKA

Lexus i Mark Levinson® ujedinili su snage u potrazi za savršenim akustičkim užitkom. Kako naša posvećenost ne poznaje granice, radili smo s tehnologijom koja poboljšava snimke obrađene digitalnom kompresijom.

Sustav Harman Clari-Fi® sadržava niz prethodno kodiranih algoritama koji analiziraju zvučne signale u stvarnom vremenu i nadomještaju čak i najmanje detalje izgubljene u digitalnim snimkama kako bi osigurali savršenu reprodukciju zvuka. Kada jednom čujete zvuk u Lexusu, ništa vam drugo neće biti dovoljno dobro.

SAVRŠENO PRILAGOĐENA ATMOSFERA

Atmosfera vozila možda nije nešto što vidimo, ali je svakako važna. Dapače, nama je iznimno važna, čak toliko da smo u kabinu ugradili nagrađivanu tehnologiju Nanoe® koja nadzire i prilagođava kvalitetu zraka u kabini na mikroskopskoj razini. Ova inovacija nadilazi tradicionalne učinke nadzora klimatizacije i pruža vrhunski komfor u svim situacijama.

DOĐITE DO CILJA SVJEŽI

Profinjena tehnologija Nanoe® koju smo upotrijebili u svojim vozilima ne zaustavlja se na samom pročišćavanju zraka. Njome se postiže i idealna vlažnost zraka.

Za razliku od drugih sustava koji mogu isušivati kožu i oči, s tehnologijom Nanoe® doći ćete do cilja svježi, a tijekom vožnje uživat ćete u optimalnim klimatskim uvjetima.

AKTIVNA SIGURNOST

Zamislite da vaš automobil ima osjetila slična vašima, samo još snažnija. Naš sigurnosni sustav LSS+ pretvara maštu u stvarnost. Objedinjujući cijeli niz značajki, na intuitivan i inteligentan način usavršava ljudsku percepciju i tako omogućuje opuštenu i sigurnu vožnju. U novom je modelu LS ova tehnologija dodatno usavršena i nagoviješta budućnost Lexusovih inovacija na području sigurnosti.

INTELIGENTNA PODRŠKA

Lexusova vozila stalno se razvijaju i postaju sve svjesnija okoline u kojoj se krećete. Ona vide nekoliko koraka unaprijed i sprječavaju sudare kako bi zaštitila vozača, putnike i pješake.

Ipak, vi zadržavate kontrolu. Naši sigurnosni sustavi aktiviraju se i nude pomoć samo kada je to potrebno. Ostatak su vremena diskretni, budni, ali neprimjetni i neumorno prate situaciju kako bi vam zajamčili pouzdanu i sigurnu vožnju.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

U Lexusova vozila ugrađena je najmodernija tehnologija. Koje god vozilo odabrali, otkrit ćete inovativne značajke čiji je cilj udobna, dinamična i sigurna vožnja. Mnoge su opcije dio standardne opreme, a mnoge su vam dodatno dostupne na zahtjev. Vozilo savršenih specifikacija čeka na vas.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?model=lc%2Cnx%2Crx%2Crcf