1. Discover lexus
  2. Flagship finish
ODABERITE

SAVRŠENA ZAVRŠNA OBRADA

Kada je Lexus 1989. po prvi puta predstavio model LS, naša posvećenost vještini i kvaliteti izrade značajno je promijenila očekivanja koja ljudi imaju od luksuznih automobila.

KLASIČNI LS

Savršen u svakom detalju, model LS simbol je vješte i pažljive izrade i posvećenosti kvaliteti. Zahvaljujući savršenom spoju zadivljujuće snage, vizionarske inovacije i klasičnog stila, dizajniran je i izrađen kako bi vam pružio jedinstveno i neodoljivo iskustvo vožnje.

Model LS savršen je u svakom aspektu i postavlja nove standarde istinske vještine izrade i vrhunske kvalitete u cijelom asortimanu Lexusovih automobila.

IZNIMNA ZAVRŠNA OBRADA

NADAHNUTO JAPANOM

Nadahnuće za završnu obradu modela LS pronašli smo u povratku svojim korijenima. Japanska kultura dala nam je ideju za sasvim novi pristup dekorativnim završecima. Spoj tradicionalnih utjecaja i napredne tehnike izrade dao nam je zadivljujući rezultat.

Ambijentalno svjetlo nadahnuto je japanskim papirnatim svjetiljkama, a nasloni za ruke djeluju kao da nježno lebde pored vrata.

DRVENI ELEMENTI IZRAĐENI VJEŠTINOM MAJSTORA TAKUMI

Model LS stvoren je najmodernijom tehnologijom izrade automobila, ali predstavlja i prostor u kojem se s poštovanjem i maštom upotrebljavaju prirodni materijali. Na taj način izrađujemo unutrašnjost koja odiše smirenošću i stilom.

Profinjeno obrađeno drvo i tehnologije laserskog rezanja omogućuju izvedbu zadivljujućih uzoraka i završnih elemenata. Možete odabrati jednu od tri opcije završne obrade koju su brižljivo izradili naši vrhunski majstori Takumi.

KIRIKO STAKLO

Svakodnevna prozračna igra svjetla i sjene pružila nam je nadahnuće za partnerstvo s poznatim majstorima staklarima Kiriko.

Rezultat ove suradnje predstavlja zadivljujuće vješto izrađen ornamentalni ukras koji pozdravlja vozača i putnike svojom profinjenom, a ujedno snažnom aurom.

RUČNO IZRAĐENI DEKORATIVNI UZORCI

ELEGANCIJA TEHNIKE ORIGAMI

Umjetničke dekorativne uzorke na unutrašnjoj strani vrata modela LS ručno su izradili vrhunski majstori Takumi nadahnuti japanskom tradicijom origamija.

Uzorak je izveden zadivljujućim 3D dizajnom i igra se motivom Lexusovog karakterističnog slova „L”. Ovaj uzorak ostavlja sasvim različit dojam danju i noću jer se pažljivo izrađeni slojevi tkanine poigravaju svjetlosnim zrakama.

NAKON ZALASKA SUNCA UZORAK NA TKANINI MIJENJA SVOJ IZGLED. DANJU SE ZRAKE PRIRODNOG SVJETLA NJEŽNO IGRAJU NA NJEGOVIM GEOMETRIJSKIM LINIJAMA. NOĆU NABORE TKANINE OSVJETLJAVA UNUTRAŠNJE SVJETLO MODELA LS.

STVOREN ZA UDOBNOST

Postaviti nove standarde luksuza ne znači samo neprestano dodavati sve profinjenije komponente. Od središnje je važnosti holistički pristup. Pri izradi novog modela LS nadahnulo nas je japansko načelo „omotenashi” – filozofija gostoprimstva.

Usredotočili smo se na cjelokupno iskustvo vožnje i stvorili kabinu koja istinski pozdravlja i prima putnike, a uz to i brzo i intuitivno odgovara na potrebe vozača.

LUKSUZ U SVAKOM DETALJU

Baš kao savršeni domaćin, stražnja sjedala modela LS pomažu vam da se udobno smjestite i potiču da se opustite. Nude mogućnost grijanja, hlađenja, pa čak i Shiatsu masaže. Ugodnu vožnju omogućuje i prostor za noge veći no u bilo kojem modelu LS.

Možete odabrati i sjedalo s mogućnošću naginjanja. Ako se želite opustiti, samo nagnite sjedalo za 48 stupnjeva unatrag ili ga podignite za 24 stupnja kako biste lakše izašli iz vozila.