UPOZNAJTE LEXUS

TEHNOLOGIJA

Za nas je tehnologija pokretač kreativnosti. Nikada se ne zadovoljavamo pukim preuzimanjem najnovijih inovacija. Mi ih usavršavamo i odvodimo u zapanjujuće nove i maštovite smjerove.

OTKRIVANJE NEOČEKIVANIH PRIMJENA

Naš pristup tehnologiji uvijek je dinamičan, a ne statičan. Tehnologije ne primjenjujemo samo u njihovom postojećem obliku, već ih promatramo kao polazišne točke za nova otkrića. Uvijek kreativno i maštovito razmišljamo o budućnosti i otkrivamo nove primjene najnovijih tehnoloških otkrića.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  TEHNOLOGIJA

  INOVACIJA I MAŠTA

  Idemo jedan korak dalje od same primjene napredne tehnologije. Ona postaje sastavni dio inovativnih ideja i postupka razvoja vozila.

 • 
 

 
  2018 lexus safety accessories hero

  TEHNOLOGIJA

  LEXUSOVA SIGURNOSNA

  Vaša sigurnost je naš prioritet. Sigurnosni sustav Lexus Safety System + definira novu eru u sprječavanju nesreća kako bi vas i vaše putnike te ljude u drugim vozilima i pješake zaštitio od mogućih štetnih posljedica. Upotpunjavajući i pojačavajući vaše sposobnosti upravljanja vozilom, sigurnosni sustav poboljšava vaša zapažanja kako bi se uvijek osjećali sigurno na putovanju.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  TEHNOLOGIJA

  INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

  Iskustvo vožnje stalno se mijenja i razvija na različite načine. Kako bismo ga dodatno unaprijedili, koristimo se snagom tehnologije. Naša budućnost ovisi o nama.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  TEHNOLOGIJA

  HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

  Nevjerojatna snaga. Niske razine emisija. Zadivljujuća upravljivost. Iskustvo luksuzne vožnje bez kompromisa. Naša vodeća hibridna tehnologija i dalje je predvodnik na području inovacija.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  TEHNOLOGIJA

  VRHUNSKE SPECIFIKACIJE

  Nije dovoljno imati vrhunsku tehnologiju. Potrebno ju je do maksimuma iskoristiti. Sva Lexusova vozila odlikuje spoj vodeće inovativne tehnologije i vrhunskog luksuza.