MOTOR SHOW

LEXUS NA IZLOŽBI GENEVA MOTOR SHOW 2019.

Lexus će predstaviti europsku premijeru dva nova modela na izložbi Geneva Motor Show 2019. Jedan koji predstavlja njegovo uzbudljivo razmišljanje o dizajnu budućnosti te drugi njegov sve bolji rezultat u međunarodnom motosportu.

 • 2019 lexus geneva motor show rc f track edition

  RC F MODEL TRACK

  UPOZNAJTE RC F MODEL TRACK: PROŠIRENJE KONCEPTA PERFORMANSI LEXUSA

  Ljubitelji vozila kao i zaljubljenici u utrke uživat će na Europskoj premijeri novog 2020 RC F modela Track. Počevši s dodatkom ugljičnih keramičkih kočnica koje se obično nalaze na superautomobilima, sve do ušteda težine i optimiranog negativnog uzgona, jasno je da je RC F dizajniran za puriste.

 • 2019 lexus geneva motor show lc convertible

  LC KABRIOLET

  DIZAJNERSKI CILJ KONCEPTA KABRIOLETA LEXUS LC: VRHUNSKA LJEPOTA

  Novi Lexus koncept LC Kabriolet snažna je i dramatična izvedba otvorenog kabrioleta. Cilj dizajna Neizmjerne ljepote postignut je kombinacijom japanske estetike s obećanjem doživljaja vožnje kakav može ponuditi samo kabriolet.

  Atletske proporcije koncepta LC Kabriolet daju mu dugačak, nizak, tanak oblik, dok kabina osigurava atraktivan prostor ugodan i za vozača i za putnike. Čista bijela koža sjedala izrađenih po mjeri privlači poglede pokojim žutim detaljem bez ometanja suptilne elegancije cjelokupnog dizajna.