Lexus link 1920x1080 hero banner

VLASNICI

BLUETOOTH®

Obogatite svoj doživljaj vožnje jednostavnim korištenjem Bluetooth® tehnologije u vozilu. Jednostavno povežite telefon s Lexusom i poboljšajte svako putovanje.

    2017 lexus care bluetooth compatibility

BEZ RUKU

POVEŽITE VAŠ TELEFON PREKO BLUETOOTH

Uparivanje uređaja omogućuje vam besplatno telefoniranje i pristup mnogim značajkama telefona, jer život ne prestaje dok ste na putu.

ODGOVORI NA VAŠA BLUETOOTH PITANJA

Ako imate bilo kakvih pitanja o Bluetooth tehnologiji vašeg vozila, proučite naša često postavljana pitanja ili se obratite lokalnom Lexus centru.

 • ŠTO JE BLUETOOTH TEHNOLOGIJA I KAKO RADI?

  Bluetooth je bežična razmjena podataka na kratkim udaljenostima. Koristi određenu radio frekvenciju za prijenos podataka putem mreže kratkog dometa. Bluetooth veza je siguran način razmjene podataka i može se naći u svemu od mobilnih telefona do digitalnih fotoaparata.

 • KAKO POVEZATI BLUETOOTH U MOM VOZILU?

  1. Započnite tako što ćete omogućiti Bluetooth na mobilnom uređaju.

  2. U svojem Lexusu, sklonite noge s papučica i mjenjač postavite u 'PARK', jednom pritisnite gumb 'POWER' kako biste uključili audio i multimedijski sustav

  3. Kada je sustav aktivan, pritisnite gumb 'MENU' na središnjoj konzoli kako biste pokrenuli prikaz izbornika.

  4. Pomoću daljinskog upravljača na dodir, odaberite 'SETUP'> 'BLUETOOTH'> 'ADD DEVICE' i odaberite svoj uređaj s dostupnog popisa.

  5. Na uređaju slijedite upute na zaslonu kako biste dovršili registraciju. Možda ćete morati unijeti kôd i potvrdili identitet telefona, a može se i automatski povezati.

  6. Kada se uređaj registrira, vratite se na izbornik "BLUETOOTH" i odaberite ga kao telefon, audio player ili oboje.

  7. Kada vaš uređaj bude uparen s Lexus NX, automatski će ga prepoznati vaše vozilo - jednostavno uključite Bluetooth na uređaju kako biste uspostavili vezu.

  8. Pomoću spojenog pametnog telefona možete upućivati ​​pozive na jednostavan i siguran način, a možete također pristupiti audio sadržaju s telefona ili tableta tako što ćete pristupiti izborniku "AUDIO" multimedijskog sustava.

 • I DALJE IMAM PROBLEME. KAKO MOGU RIJEŠITI PROBLEM BLUETOOTH POVEZIVANJA U MOM LEXUSU?

  Ako još uvijek imate poteškoća, provjerite sljedeće pojedinosti prije nego što kontaktirate svog lokalnog Lexus trgovca za daljnju podršku.

  1. Provjerite je li vaš telefon kompatibilan s Lexus Bluetooth uređajem putem gore navedenog načina.

  2. Provjerite da telefon ili vozilo ne otkrivaju drugi uređaj. Odaberite "Postavke", a zatim "Bluetooth", a zatim "Dodaj telefon" kako biste osigurali da vaše vozilo prepoznaje oba kao pouzdane uređaje.

  3. Privremeno uklonite jedan od uređaja ako nije u mogućnosti otkriti oba uređaja.