UPOZNAJTE RX L

Kao obiteljsko terensko vozilo s naglaskom na luksuz RX L je elegantan, prostran i konstruiran kako bi razmazio i zaštitio svakog putnika. Ovaj svestrani dodatak našem asortimanu luksuznih terenskih vozila ima tri reda i povećani kapacitet tereta, a još uvijek zadržava moderan izgled koji karakterizira terensko vozilo RX. Njegova dramatična mješavina oštrih nabora i oblina obilježena je prepoznatljivom vretenastom rešetkom tvrtke Lexus i elegantnim kromiranim okruženjem, a unutrašnjost ima precizno dizajniranu kabinu i inovativnu tehnologiju koja se može prilagoditi vašem stilu omogućujući vam da stvorite RX L koji zaslužujete.

Specifikacije
Dimenzije
Hibridni motor
8.0
Ubrzanje 0-100 km/h (s)
185
CO2 emisije, mješovita vožnja (g/km)
180
Maksimalna brzina (km/h)

BESPLATNA PROVJERA STANJA HIBRIDNOG SUSTAVA

Besplatna provjera stanja hibridnog sustava za elektromotore i generatore u svim servisima Lexus.

NIJE POTRENO UKLJUČIVATI U STRUJU

Za punjenje baterija nije potrebno uključivanje u struju, potpuno novi Lexus RX L sam puni baterije zahvaljujući inovativnoj tehnologiji.

NULTA EMISIJA

Nulta emisija u vožnji na električni pogon.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte RX L u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

RXL SUV (5 vrata) 3,5 L benzinski hibridni 35H- (299 KS) Bestupanjski mjenjač (CVT) Luxury / Bijela Sonic

DOŽIVITE RX L

Uz mogućnost odabira hibridnog i benzinskog motora te standardne izuzetne sustave za upravljanje i smanjenu potrošnju goriva RX L pruža vam iskustvo vožnje koje daleko nadmašuje očekivanja od terenskog vozila. Svestranost i prostranost lijepo su predstavljeni njegovim konceptom kupea, fluidnom siluetom i besprijekornom izradom kabine pružajući elegantno, sportsko obiteljsko vozilo.

  • DOŽIVITE RX L

    Prethodno navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

        Connect to the future 1920x1080 hero picture

VLASNICI

LEXUS LINK

Spojite se na budućnost mobilnom aplikacijom Lexus Link koja vam pruža jednostavan pristup nizu usluga koja štede vrijeme, novac i brigu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE