UPOZNAJTE RX L

Kao obiteljsko terensko vozilo s naglaskom na luksuz RX L je elegantan, prostran i konstruiran kako bi razmazio i zaštitio svakog putnika. Ovaj svestrani dodatak našem asortimanu luksuznih terenskih vozila ima tri reda i povećani kapacitet tereta, a još uvijek zadržava moderan izgled koji karakterizira terensko vozilo RX. Njegova dramatična mješavina oštrih nabora i oblina obilježena je prepoznatljivom vretenastom rešetkom tvrtke Lexus i elegantnim kromiranim okruženjem, a unutrašnjost ima precizno dizajniranu kabinu i inovativnu tehnologiju koja se može prilagoditi vašem stilu omogućujući vam da stvorite RX L koji zaslužujete.


 

 
  2018 lexus rx l key features
 • Produžena karoserija

  Veća karoserija – RX L je 110 mm (4,3 inča) duži od modela s pet sjedala – a strmiji kut stakla prtljažnika znači da ovo luksuzno terensko vozilo odlikuje povećani kapacitet tereta te sedam dobro raspoređenih sjedala.

 • Stil koji pokreće trend

  S elegantno zatamnjenim C stupovima koji postižu dojam plutajućeg krova, stražnjim LED svjetlima u obliku slova L uklopljenim u stražnje blatobrane i prepoznatljivom vretenastom rešetkom tvrtke Lexus kao središnjom točkom, RX L kombinira svestranost terenskog vozila i sva obilježja dinamičkog dizajna.

 • Luksuzna sjedala

  RX L ima sjedalo u obliku klupe podijeljeno u omjeru 40:20:40, a pristup trećem redu omogućen je jednostavnim povlačenjem poluge kojom se drugi red sjedala pomiče prema naprijed. Luksuzna poboljšanja, kao što su držači šalica i povećana fleksibilnost, dostupna su za sva tri reda.

 • Klimatizacijski sustav u tri zone

  Svaki putnik može se veseliti udobnoj vožnji s pametnim značajkama kao što je klimatizacijski sustav u tri zone koji omogućava putnicima u trećem redu zasebnu klimatizaciju i odgovarajuće ventilatore.

 • Vrhunski multimedijski sustav

  Vozačev zaslon audiosustava sastoji se od zaslona od 12,3 inča, radioprijamnika AM/FM, Bluetooth® audiosustava, mikrofona za prepoznavanje glasa, utora za mikro SD karticu, malog AUX priključka, dva USB priključka i 15 zvučnika sustava prostornog zvuka Mark Levinson Premium, a putnici u drugom redu mogu uključiti multimedijske uređaje i reproducirati sadržaje s pomoću odgovarajućih USB priključaka.

 • Sigurnosni sustav Lexus Safety System+

  Uz sustav za prepoznavanje sudara (PCS) i otkrivanje pješaka, sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku (LKA) uz ispravljanje kretanja vozila, automatska duga svjetla (AHB) i dinamični radarski tempomat za sve brzine te bočne zračne zavjese koje se protežu cijelom dužinom i prekrivaju sva tri prozora, RX L pruža sigurnost i eleganciju.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte RX L u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

RX L 450h AWD Luxury / 085 Metalik bijela (Sonic White)

DOŽIVITE RX L

Uz mogućnost odabira hibridnog i benzinskog motora te standardne izuzetne sustave za upravljanje i smanjenu potrošnju goriva RX L pruža vam iskustvo vožnje koje daleko nadmašuje očekivanja od terenskog vozila. Svestranost i prostranost lijepo su predstavljeni njegovim konceptom kupea, fluidnom siluetom i besprijekornom izradom kabine pružajući elegantno, sportsko obiteljsko vozilo.

DOŽIVITE RX L

Prethodno navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE