NOVI RC

OŠTRE, ALI PROFINJENE LINIJE

Novi koncept RC kupea posjeduje prepoznatljive oštre, ali profinjene linije. Danski vrhunski kuhar Andreas Møller napravio je probnu vožnju i odmah nakon toga stvorio je jedinstveno jelo kako bi dočarao kontrastne značajke vozila.

EMOCIJE TIJEKOM VOŽNJE


 

 
  2018 lexus new rc driving emotion
 • NOVI RC

  PONOVNO OTKRIVENA ELEGANCIJA

  Dizajn novog modela RC inspiriran je modelom LC, Lexusovim vrhunskim luksuznim kupeom. Novi prednji rub branika neometano prelazi preko glavnih farova, a rešetka s uzorkom mreže postupno se preobražava i na vrhu i na dnu. F SPORT odlikuje se ekskluzivnim crnim obrubom rešetke s uzorkom mreže i prozora.

  Glavni farovi s okomito postavljenim malim trostrukim LED žaruljicama i nova LED svjetla u obliku slova L daju vozilu oštriji, istaknutiji izgled. Stražnja kombinirana svjetla sada su opremljena istaknutijim lećama u obliku slova L. Nova prepoznatljiva dizajnerska značajka Lexus kupea.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote foreground

  VRHUNSKI KUHAR ANDREAS STVORIO JE JEDINSTVENO JELO KOJE ODRAŽAVA OŠTRE LINIJE MODELA RC I NJEGOVU LUKSUZNU UNUTRAŠNJOST S PUNO IZNENAĐUJUĆIH KOMBINACIJA OKUSA, KAO ŠTO SU BLAGO SLANA PROZRAČNA ŠEĆERNA VUNA POSUTA PRAHOM OD LIMUNA.

BRZO UPRAVLJANJE


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp
2018 lexus new rc quality abd space

NOVI RC

PROFINJENA UGLAĐENOST

Ravnija i stabilnija kvaliteta vožnje i oštrije karakteristike upravljanja izvedene iz modela LC novi model RC čine još bržim i profinjenijim nego ikad.

Detalji kao što su nov oblik u obliku peraje na bočnim zaštitnim letvicama bočnih prozora i otvor na stražnjem braniku vozilu omogućuju bolju stabilnost upravljanja i povećanu aerodinamiku.

POVEĆANA KVALITETA

Unutrašnjost kabine, od materijala visoke kvalitete do preciznog rasporeda upravljačkih elemenata i zaslona s prikazima, izrađena je kako bi se maksimalno povećao užitak vožnje.


 

 
  2018 lexus new rc quality abd space
 • Vrhunski obrub aluminijske kabine u stilu naguri na modelima RC F SPORT inspirirao je vrtložni uzorak tradicionalnih japanskih oštrica mačeva. Kabina vozila okupana je blagim svjetlom zahvaljujući smirujućem sustavu osvjetljenja koji gornji dio unutrašnjosti vozila ispunjava svjetlošću. Sustav osvjetljenja obruba vrata automatski se prilagođava uvjetima vožnje. Novi analogni sat koji je identičan satu u modelu LC postavljen je visoko na ploči s instrumentima koja je još jedna prepoznatljiva značajka Lexus kupea.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

  OŠTRE, ALI PROFINJENE LINIJE VOZILA DOLAZE DO IZRAŽAJA U RAZLIČITIM NAČINIMA VOŽNJE, OD VRLO SPORTSKOG OSJEĆAJA DO VRLO UDOBNOG OSJEĆAJA.

  Andreas Møller, vrhunski kuhar

EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJANJE U PARIZU

Ekskluzivan pop-up događaj održan je mjesec prije svjetske premijere Lexusovog RC kupea na izložbi Paris Motor Show 2018. Møller, glavni kuhar restorana Copenhague na Champs-Elysées čije vještine su ranije ove godine odlikovane prvom Michelinovom zvjezdicom, zamislio je jelo koje prenosi bit novog koncepta modela RC kako bi se stvorilo nešto stvarno iznimno.