RC F

SPOJ ZADIVLJUJUĆE ELEGANCIJE I SPORTSKE BRZINE

Sportski kupe stvoren za uzbuđenje.

UPOZNAJTE RC F

Moćan izgled i profinjene linije modela RC F izazivaju divljenje bez premca. Jednostavno je nemoguće odoljeti ovom impresivnom kupeu s četirima sjedalima. Model RC F dizajniran je da oduševi vozače koji žele savršenu snagu motora i besprijekornu eleganciju u jednom automobilu.


 

 
  RC F Key Features
 • Ručno izrađeni motor V8

  Ovaj nevjerojatni ručno izrađeni 5,0-litreni motor V8 koji smo prilagodili s pomoću stetoskopa u pogonu Tahara razvija 477 DIN KS uz okretni moment veći od 520 Nm. Glava cilindra i svi pokretni dijelovi izrađeni su tako da daju još više snage pri većem broju okretaja motora.

 • Sustav Sports VDIM

  Zahvaljujući integriranom sustavu za nadzor dinamike vozila Sports VDIM možete uživati u zadivljujućoj snazi modela RC F uz udobnost i sigurnost, čak i pri ulasku u zavoj pri punoj brzini.

 • Ugljični paket

  Zahvaljujući tehnologiji oblikovanja ugljičnih vlakana koju smo razvili za superautomobil Lexus LFA i trkaći automobil IS F CCS-R, model RC F s ugljičnim paketom lakši je od standardnog automobila za 9,5 kilograma.

 • Mjenjač Sport Direct Shift s 8 stupnjeva prijenosa

  Snaga iz motora V8 prenosi se u vozilo putem sekvencijalnog mjenjača s 8 stupnjeva Sport Direct Shift (SDS) s mogućnošću ručnog mijenjanja brzina. Sustav za nadzor mijenjanja u mjenjaču precizno reagira čak i na najmanji pritisak ili puštanje papučice gasa.

 • Skovani 19-inčni kotači od lakog metala

  Dostupni kao opcija, kotači modela RC F skovani su (a ne izliveni) postupkom koji oponaša udarce kovačeva čekića. Njihova moderna metalna struktura predstavlja savršen spoj otpornosti i lakoće.

 • Kožna sportska sjedala

  Sjedala s visokim naslonima izrađena su Lexusovom tehnologijom integrirane pjene koja omogućuje savršenu potporu uz visok stupanj udobnosti. Oblik i čvrstoća jastuka na sjedalu prilagođeni su tako da smanje pritisak na osjetljivo područje sjednog živca.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte RC F u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

RC F 5.0 V8 Luxury / Bijela

DOŽIVITE RC F

Zaobljeni poklopac skriva najsnažniji motor V8 koji smo ikada razvili. Jedina je njegova svrha savršena snaga. Brzo ćete postati ovisni o zvuku koji ispušta papučica gasa dok mijenjate brzine dok diferencijal za usmjeravanje okretnog momenta osigurava kontrolu pri velikim brzinama. Model RC F ima sve odlike pravog trkaćeg kupea.

DOŽIVITE RC F

Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE