2019 lexus rc f hero 1920x1080 v2

POTPUNO NOVI RC F

OBLIKOVAN ZA TRKAĆU STAZU

Bez obzira vozite li na trkaćoj stazi ili na otvorenoj cesti, novi sportski coupe RC F pruža fantastičnu izvedbu motora V8.

UPOZNAJTE RC F

Oštrijih linija i uzbudljiviji no ikad prije novi izgled modela RC F inspiriran je trkaćim automobilima RC F GT3 tvrtke Lexus. Automobil razvijen u našem tehničkom centru u blizini staze Fuji Speedway odlikuje se izvanredno čvrstom šasijom i ovjesom podešenim za utrku.


 

 
  key features
 • Profinjeni dizajn

  Svaki dio modela RC F osmišljen je kako bi pružio stilski izgled za trkaće staze i aerodinamične performanse na bilo kojoj vrsti ceste ili u bilo kojim vremenskim uvjetima.

  Naslagana LED svjetla s ugrađenim dnevnim svjetlima, stražnjim difuzerom, unaprijeđenim oblikom rešetke s većom mrežom i stražnjim integriranim svjetlima daju izgled oštrijih linija. Trostruki nosni aerodinamični profili na prednjem spojleru čine vorteks oko branika i usmjeravaju zrak izvan kućišta prednjih kotača kako bi pružili agilan osjećaj upravljanja. Kanali kočnica na braniku i bočni radijator naglašavaju stilski izgled prilagođen trkaćoj stazi.

  Otkrijte više o dizajnu tvrtke Lexus

 • Umijeće izrade majstora Takumi

  Kako bi se postigao viši stupanj unutarnjeg poliranja na modelu RC F V8, razvijeni su roboti s dva kraka i naučeni su da oponašaju stručne vještine Lexus majstora Takumi. Za područja koja su robotima nedostupna upotrebljava se abrazivna pasta koja sadržava izuzetno sitne aluminijske čestice.

  Otkrijte više o izradi tvrtke Lexus

 • Poboljšana performansa

  Napravljen za uzbudljive performanse, RC F opremljen je najsnažnijim V8 motorom koji je Lexus ikada izradio. Testiran na napornoj 24-satnoj utrci u Nürburgringu i utrci Pikes Peak Hill Climb u Coloradu, ovaj samousisni 5,0-litreni pogon resetira mjerila za brutalnu snagu.

  Težina je smanjena, ali su i dalje očuvane profinjenost i čvrstoća kupea. RC je opremljen elektroničkim uređajem za upravljanje pokretanjem kao standardnim uređajem omogućavajući vozačima da postignu ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 4,5 sekundi. Posebno dizajnirane gume Michelin Pilot Sport 4S smanjuju podupravljanje, poboljšavaju cjelokupno bočno prianjanje i povećavaju dugotrajnost u ekstremnim uvjetima. Uvođenjem aluminijskih nosača, šupljih osovina, usisnih razdjelnika i manjeg kompresora klima uređaja dizajniran je lakši automobil.

  Otkrijte više o modelim F tvrtke Lexus

 • Maštovita tehnologija

  U tvrtki Lexus spajamo tehnologiju i inovaciju kako bismo kreirali nove aplikacije. Instrumenti za vožnju modela RC F predstavljaju daljnji razvoj zapanjujućeg središnjeg brojčanika auperautomobila LFA. Prikazane informacije obuhvaćaju veliki brzinomjer, digitalni i analogni prikazi brzine i nadzornik diferencijala za usmjeravanje okretnog momenta. Osim toga, uz mjerač gravitacijske sile, prikaze temperature ulja i vode, informacije o potrošnji goriva pa čak i štopericu vozači uvijek imaju najnovije informacije.

  Otkrijte više o tehnologiji tvrtke Lexus

 • Sigurnost

  Ohrabrujuće je znati da vozite jedan od najsigurnijih automobila ikada izrađen. Svi novi modeli RC F mogu biti opremljeni sigurnosnim sustavom Lexus Safety System + koji se sastoji od tehnologija koje pomažu spriječiti tri najčešće vrste prometnih nesreća: sudare sa stražnje strane, izlazak iz vozne trake i sudare koji uključuju pješake.

  Pri promjeni vozne trake, RC F prati vozila koja se nalaze iza vas s pomoću sustava za registriranje vozila u mrtvom kutu ili usporava s pomoću dinamičnog radarskog tempomata ako vozilo ispred vas koči. RC F ima i sustav za prepoznavanje prometnih znakova koji prikuplja informacije prometnih znakova. Automatska duga svjetla noću prepoznaju vozila ispred vas, a Upozorenje pri napuštanju voznog traka pomaže pri vožnji u zavoju ili na autocesti. Sustav za prepoznavanje sudara primjenjuje radar za milimetarske valne duljine u kombinaciji s kamerom koja može prepoznati čak i pješake, i upozorava kada je potrebno poduzeti odgovarajuće mjere.

  Otkrijte više o sigurnosti tvrtke Lexus

 • Model Track

  Prepoznatljiva aerodinamika modela Track omogućuje bolje prianjanje i preciznije upravljanje. Uz lakše kotače, ugljične keramičke kočne diskove i čeljusti, model Track odlikuje se znatnim smanjenjem neovješene težine od 25 kg samo u prednjem dijelu vozila.

  Unutrašnjost u crvenoj koži standard je uz naglašena sjedala Alcantara i rub od crvenih ugljičnih vlakana. Vozilo je dostupno u dvije boje vanjskog dijela: ultra bijeloj i ekskluzivnoj mat sivoj Nebula.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte RC F u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

RCF Coupe, dvoja vrata, 5,0 l benzinski 50P- (468 KS), automatski mjenjač s 8 stupnjeva prijenosa, SPORT / Bijela

DOŽIVITE RC F

Zaobljeni poklopac skriva najsnažniji motor V8 koji smo ikada razvili. Njegova jedina svrha jest pružiti savršenu snagu. Brzo ćete postati ovisni o zvuku koji ispušta papučica gasa dok mijenjate brzine dok diferencijal za usmjeravanje okretnog momenta osigurava kontrolu pri velikim brzinama. Model RC F ima sve odlike pravog trkaćeg kupea.

DOŽIVITE RC F

Prethodno navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE