NX

NAJPREPOZNATLJIVIJI LEXUSOV CROSSOVER

Osvojite grad u ovom elegantnom i snažnom crossoveru

UPOZNAJTE NX

Model NX predstavlja najnovija postignuća Lexusovog dizajna. Krasi ga jedinstvena vretenasta rešetka s elegantnim detaljima u boji sivog kroma te sportski LED farovi. Iskusite najbolje od urbane mobilnosti uz izbor između hibrida s automatskim punjenjem i modela s benzinskim turbomotorom.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Profinjeno oblikovana kabina

  Ostali smo vjerni svojoj filozofiji stalnog napredovanja „kaizen“ i oblikovali kabinu modela NX profinjenije no ikada prije. Odmah se može uočiti veći zaslon s Lexusovim sustavom Premium Navigation od 10,3 inča, a savršeno izrađena prošivena koža i fino obrađeni završeci dodatno poboljšavaju iskustvo vožnje.

 • Novi koncept ovjesa

  Ovjes modela NX pažljivo je razvijen te podvrgnut strogim ispitivanjima koja vrše naši majstori vozači Takumi. U ovom je modelu koncipiran na novi način, pa tako prilagodljivi varijabilni ovjes sada nudi široku paletu s najviše 650 postavki.

 • Potpora vašoj prirodnoj vozačkoj vještini

  Sustav Lexus Safety System+ podupire vašu percepciju tijekom vožnje, pomaže vam da ostanete u voznom traku s pomoću sustava pomoći za zadržavanje u voznom traku, pomaže vam u gustom prometu s pomoću prilagodljivog tempomata i pazi na opasne situacije s drugim vozačima s pomoću sustava za prepoznavanje sudara, te u slučaju potrebe čak i djeluje.

 • Dostupan i u izvedbi F SPORT

  Za još dinamičnije iskustvo možete odabrati novi NX F SPORT koji odlikuje ekskluzivna rešetka s mrežom s duboko crnom pločicom, responzivniji ovjes, unutrašnjost dizajnirana u stilu modela F SPORT i upečatljivi novi kotači.

DOŽIVITE NX

Nadahnut ljepotom tekućeg metala, NX elegantno plovi kroz urbani krajolik. Ovaj je model opremljen intuitivnom tehnologijom koja poboljšava iskustvo vožnje, prekrasno dizajniranim kožnim sjedalima i vrhunskom akustikom.

DOŽIVITE NX

Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte NX u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Configure your car

Dodirnite automobil da biste zakretali

NX 300h AWD Luxury / Crna

Next steps

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE