2018 lexus ls 500h hero

LS

VODEĆA LIMUZINA U SVOJOJ KLASI

Limuzina LS predstavlja remek-djelo tehnologije, udobnosti i luksuza i uvjerljivo je najbolji model u svojoj klasi.

UPOZNAJTE LS

Nastao kao rezultat petogodišnje kreativne pustolovine, ovaj potpuno novi vodeći model pete generacije Lexusa pretvara luksuznu limuzinu u pravo umjetničko djelo. Naši su dizajneri oduvijek pomicali granice, ali zadnji model LS dovodi automobilsku tehnologiju na sasvim novu razinu. Model koji je doživio potpuni redizajn omogućuje savršeno upravljanje i zadivljujuće performanse bez kompromisa na području udobnosti i luksuza.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Sjedala prilagodljiva na 28 načina sa shiatsu masažom

  Kako biste uvijek vozili odmorni, prednje sjedalo koje se može prilagoditi na 28 načina nudi shiatsu masaže, a putnici na stražnjim sjedalima mogu uživati u velikom udobnom sjedištu s funkcijom naginjanja, sedam programa shiatsu masaže i dodatnim grijačima.

 • Sustav prostornog zvuka Mark Levinson®

  Tiha i mirna unutrašnjost kabine savršeno je okruženje za zvučni sustav Mark Levinson® s tehnologijom Quantum Logic Immersion i stropnim zvučnicima koji pružaju jedinstveni 3D koncertni doživljaj.

 • Benzin ili hibridna tehnologija

  Zahvaljujući izboru između motora s višestupanjskim hibridnim sustavom i 3,5-litrenog dvostrukog turbobenzinskog motora V6, model LS postavlja nove standarde izvedbe, elegancije, tihe vožnje i potrošnje goriva.

 • Izuzetan sigurnosni sustav Lexus Safety System+ A

  Zahvaljujući našem vodećem položaju u istraživanju o sprječavanju nesreća, svi modeli LS standardno su opremljeni sigurnosnim sustavom Lexus Safety System +. To uključuje sustav predviđanja sudara s mogućnošću prepoznavanja pješaka, upozorenje pri napuštanju voznog traka sa sustavom pomoći pri praćenju voznog traka, automatska duga svjetla, dinamični radarski tempomat i sustav za prepoznavanje prometnih znakova. Za još napredniju pomoć pri vožnji sigurnosni sustav Lexus Safety System +A dostupan je izuzetno na modelu Lexus LS te pruža novu kvalitetu pomoći pri vožnji. Dodatne značajke uključuju sustav za prepoznavanje sudara sa sustavom za prepoznavanje pješaka i sustav pomoći za aktivno upravljanje, sustav upozorenja na prepreke ispred vozila, sustav Lexus CoDrive te dvostupanjski sustav za prilagođavanje svjetlosnog snopa dugih svjetala.

DOŽIVITE LS

Privlačan i dinamičan izgled modela LS može se usporediti samo s njegovim izvanrednim performansama koje stavljaju vozača na prvo mjesto. Zahvaljujući novim i poboljšanim ugrađenim elementima i značajkama, ova vodeća luksuzna limuzina nudi izvanrednu agilnost u kombinaciji sa savršenom udobnošću i profinjenošću.

DOŽIVITE LS

Prethodno navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte LS u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

LS 500h AWD Luxury / Crna

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE