1. Owners
  2. Connected Services & Multimedia
  3. Lexus link

LEXUS LINK

Spojite se na budućnost mobilnom aplikacijom Lexus Link koja vam pruža jednostavan pristup nizu usluga koja štede vrijeme, novac i brigu.

ŠTO JE LEXUS LINK?

 

Lexus Link pretvara vaše vozilo u spojeni automobil. Ova nova mobilna aplikaciju nudi pristup nizu usluga kao što su pronađi moj automobil, navođenje do samog odredišta, planiranje putovanja i elektronički podsjetnici za održavanje. Pokretanje je jednostavno. Registrirajte se na My Lexus, preuzmite aplikaciju i bit ćete spremni istraživati mogućnosti. Lexus Link je trenutno dostupan samo na odabranim modelima za 2019.

 

POŠALJI ODREDIŠTE

Uživajte u smirenom polasku na put i jednostavno planirajte svoju rutu prije nego krenete ili putem. Aplikacija Lexus Link šalje odredišta izravno u vaš navigacijski sustav Lexus.

 

PRONAĐI MOJ AUTOMOBIL

Locirajte svoj Lexus i na prepunim parkiralištima. Lexus Link vam pomaže da pronađete svoje vozilo, kao i da podijelite njegovu lokaciju s nekime kome to želite javiti.

 

PODUKA O HIBRIDU

Poduka o hibridu vam daje prikladnu poduku o tome kako možete poboljšati svoju vožnju hibrida, na temelju vaših prethodnih vožnji. Na taj način ćete najbolje koristiti električni pogon (EV) kako biste smanjili svoju potrošnju goriva i sveli utjecaj na okoliš na minimum.

 

OD AUTOMOBILA DO VRATA

Pješačite zadnji dio vašeg putovanja? Prebacite upute iz navigacijskog sustava na vašu mobilnu aplikaciju i neka cijelo putovanje bude lako i jednostavno.

 

ANALITIKA VOŽNJE

Proučite pobliže vašu povijest putovanja. Lexus Link vam pruža uvid u podatke kroz koje možete proučiti svoj način vožnje, a podaci uključuju brzinu, ubrzanje, kočenje i kilometražu.

ONLINE NARUČIVANJE ZA SERVIS

Neka održavanje bude lakše. Dovoljno je samo nekoliko klikova na vašoj aplikaciji Lexus Link da biste se naručili za sljedeći servis, gdje god se nalazili.

OSIGURANJE NA TEMELJU KORIŠTENJA

Dok god ste vlasnik Lexusa vodit ćemo računa da u svakom trenutku dobivate izvanrednu uslugu. Znamo da su vaša očekivanja izuzetno visoka; napokon, odabrali ste Lexus.

ČUVAR AKUMULATORA

Pratite stanje napunjenosti akumulatora u vašem automobilu i izbjegnite dodatne brige.

PODSJETNIK ZA SERVIS

Nikada više nećete propustiti redovni servis zahvaljujući podsjetnicima koji se temelje na stvarnoj kilometraži. Vodite računa da vaš automobil pruža najbolje.

WI-FI

Spojite do 10 uređaja na Wi-Fi u vašem automobilu i pratite potrošnju podatkovnog prometa na aplikaciji.

POMOĆ U SLUČAJU NESREĆE

Ovisno o težini sudara, obavještava odabrane kontakte iz imenika za slučaj nužde.

PALETA

Lexus Link je trenutno dostupan na odabranim modelima za 2019. Pogledajte paletu i istražite najbolju opciju za vaš način života.
NX
NX COMFORT
Od 436.100 kn
UX
UX FINESSE Crossover
Od 279.200 kn
ES
ES COMFORT Limuzina 4 vrata
Od 458.300 kn
RX
RX Finesse SUV (5 vrata)
Od 516.500 kn
RXL
RXL Executive SUV (5 vrata)
Od 677.200 kn
LC
LC Luxury Coupe 2 vrata
Od 927.500 kn
LS
LS Finesse Limuzina 4 vrata (LWB)
Od 964.500 kn

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?model=nx%2Cux%2Crx%2Crxl%2Cct%2Cis%2Cls%2Ces%2Cls%2Crc%2Cll

SPOJITE SE S BUDUĆNOŠĆU

Pretvorite svoj Lexus u spojeni automobil. Mobilna aplikaciju Lexus Link nudi pristup nizu usluga kao što su pronađi moj automobil, navođenje do samog odredišta, planiranje putovanja i elektronički podsjetnici za održavanje.