1. Owners
  2. Maintenance
  3. Vehicle service
ODABERITE
VLASNICI

LEXUS SERVIS

Nudimo ugovorenu uslugu namijenjenu za brigu o vama i vašem Lexusu.

KORISTI LEXUS SERVISA

Naš tim obučenih tehničara i servisnih stručnjaka pružit će izuzetnu razinu usluge kako bi se osiguralo da vaš Lexus nastavi raditi najbolje.

To su godine radnog iskustva i sati tehničke obuke koje naše Lexus tehničare čine tako vještima, kao i njihovu posvećenost Lexusu i njihovom dubokom razumijevanju svakog modela u ponudi. S redovitim inženjerskim i tehničkim informacijama možete biti sigurni da je znanje naših tehničara uvijek ažurno i bez premca.

Originalni Lexus dijelovi dizajnirani su i proizvedeni s istom pozornosti na detalje kao i naši automobili, koje su svakodnevno isprobavali i testirali naši Lexus tehničari. Vaš ovlašteni Lexus servis ima dijagnostičku opremu vozila i alate posebno dizajnirane za vaš Lexus.

Pravi dijagnostički alati za vozilo su ključni za vaše vraćanje na cestu što je prije moguće. Dijagnostički test omogućuje brzu i točnu procjenu vašeg vozila i potvrđuje izvor svih problema. S pravim ažuriranjima softwear-a pomoću dijagnostičkih alata Lexus, možete biti sigurni u najučinkovitiju uslugu i optimalno zdravlje vozila.

Od potpuno novog Lexusa, do rabljenog Lexusa sa preko 100.000 km, usluge uključuju nspekcijske preglede, prilagodbe i zamjenu maziva i filtara koji su specifični za starost i kilometražu vašeg automobila.

Lexus vizualna sigurnosna provjera je inspekcija koju provodi Lexusov tehničar koji provjerava sve ključne komponente vašeg Lexusa. To uključuje gume, upravljač, kočnice, svjetla, karoseriju, razinu ispuha i tekućine. Po dovršetku, dobit ćete izvješće o vizualno sigurnosnoj provjeri koje će ukazati na sve potrebne hitne poslove i biti obaviješteni o svakom poslu koji će vam biti potreban u bliskoj budućnosti. Možete rezervirati besplatnu vizualnu sigurnosnu provjeru u bilo kojem trenutku kod vašeg lokalnog ovlaštenog Lexus servisa.

U svim uslugama uključena je provjera hibridnog stanja vozila. Ova sveobuhvatna inspekcija uključuje kvalificiranog tehničara koji testira cijeli hibridni sustav vašeg vozila sustav i pruža Vam detaljno pisano izvješće, tako da ste svjesni razloga zašto je potrebno održavanje.