1. Discover Lexus
  2. Design
  3. Signature Styling
ODABERITE

STIL S POTPISOM

STIL S POTPISOM


Naš dizajnerski pristup definiran je dizajnerskim jezikom L-Finesse. Što to znači? Za vas stvaramo najsuvremenije dizajne i tehnologije, pritom vodeći računa o preciznosti.

 

L-FINESSE

U skladu s ovim načelom, tri nas temeljne vrijednosti inspiriraju te utječu na svaku našu odluku vezanu uz izgled vozila.

01

Besprijekorno predviđanje

U skladu s „omotenashijem" – japanskim duhom gostoljubivosti – nastojimo učiniti više od pukog ispunjavanja potreba i želja vozača. Predviđamo ih, i to besprijekorno, kako biste mogli iskusiti nevjerojatno.
02

Pronicljiva jednostavnost

Sve što stvaramo mora biti intuitivno pri upotrebi i ugodno oku. Suvišna složenost mora ustupiti mjesto iskrenoj, izvornoj emociji koja prati doživljaj vožnje.
03

Zagonetna elegancija

Sva naša vozila privlače znatiželjne poglede. Ali istovremeno plijene i zadržavaju pozornost promatrača. Što ih više gledate, više vas privlače. Ne iznenađuje činjenica da naši dizajneri govore o „vizualnim putovanjima".

VRETENASTA REŠETKA

Naša vretenasta rešetka ono je po čemu ćete odmah prepoznati da se radi o Lexusu. Ona je stilski dodatak koji ne može proći neopaženo. Motiv je uvijek isti, dok se s vremenom njezina slika u našim modelima suptilno mijenja.

L FAROVI

Naši farovi u obliku slova L skladno prate vretenastu rešetku i osiguravaju markantan nastup. Pogled na prednji ili stražnji dio vozila upućuje na to da se radi o Lexusu. Svaki put sve bolja, svjetla prate tehnološki napredak i stilske trendove.

KARAKTERISTIČAN PROFIL

Pogled s bočne strane na svako Lexusovo vozilo ostavlja bez daha. Linije profila otkrivaju profinjenu aerodinamičnost, a duboki pregibi tvore oblik slova L. Dizajn, ručna izrada, inženjerstvo i snaga spoj su koji ima ujedinjenu, osebujnu svrhu.