1. New Cars
  2. RX
  3. Pregled
ODABERITE

RX Business

SUV (5 vrata)

RX - Business - SUV (5 vrata)
Početna cijena od
92.952 €
101.952 €
2.5 priključni hibrid (PHEV)
RX - Business - SUV (5 vrata)
Metalik bijela (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr

GLAVNE ODLIKE

TREĆA GENERACIJA SUSTAVA LEXUS SAFETY SYSTEM +

Potpuno novi RX opremljen je naprednim sustavima za aktivnu sigurnost i pomoć pri vožnji, s najnovijom 3. generacijom sustava Lexus Safety System +, koji je poboljšan i sadrži dodatne funkcije koje pružaju bolje sigurnosne performanse. Među tim dodatnim funkcijama su proaktivni sustav za pomoć pri vožnji sa servo upravljanjem i novi sustav za nadzor vozača Driver Monitor koji prati znakove umora ili ometanja kod vozača. Osim toga, sustav za proaktivnu pomoć pri vožnji Proactive Driving Assist, upotrebljava prednju kameru kako bi utvrdio pod kojim kutom je zavoj i prilagođava silu upravljanja prije ulaska u zavoj.

VRETENASTA KAROSERIJA / PREPOZNATLJIV DIZAJN PREDNJE REŠETKE / TROSTRUKA LED SVJETLA

U duhu elektrifikacije, naši su dizajneri prihvatili nove izazove i odlučili primijeniti novi dizajn „vretenaste” karoserije za novi model RX. Zahvaljujući tome prednja se rešetka bolje uklapa u konstrukciju i dodatno su naglašeni osjet elektrificirane snage i nisko gravitacijsko središte vozila. Kompaktnija i elegantnija prednja svjetla, uvodnici zraka i širi trag kotača (15 mm) dodatno naglašavaju stabilan i samouvjeren izgled vozila. Elegantnija, upečatljivija i više vodoravna LED prednja svjetla s 3 projektora i sustavom prilagodljivih dugih svjetala BladeScan®, eng. Adaptive High-beam System (AHS), iznimno su upečatljiva i sofisticirana.

REGULACIJA SNAGE PUTEM SUSTAVA DIRECT4 / E-FOUR

Raspodjelu i dovod snage na modelu RX 500h kontrolira sustav DIRECT4, ekskluzivno tehničko rješenje za veću snagu vožnje iz Lexusa. Ovaj novi sustav neprekidno regulira i izjednačava omjer snage i momenta koji se prenosi na prednju i stražnju osovinu u svakoj situaciji tijekom vožnje, preciznije nego što bi to mogao ijedan mehanički sustav. Tako se stvara bolji osjećaj i povezanost između ceste i kola upravljača i DIRECT4 jamči bolju razinu upravljivosti i stabilnost te izvrsnu dinamičnost pri vožnji većim brzinama. Električni sustav pogona na sva četiri kotača E-FOUR, dostupan na novim modelima RX 350h i RX 450h+ unaprijeđen je i ima stražnji elektromotor od 40kW, koji uvijek radi i pruža veći moment i bolju trakciju.

RX Galerija

Pregled 360°

Cijeli ekran Zatvoriti