1. Discover lexus
  2. Geneva motor show
ODABERITE
LEXUS VIJESTI

LEXUS NA IZLOŽBI GENEVA MOTOR SHOW 2019

Lexus će predstaviti europsku premijeru dva nova modela na izložbi Geneva Motor Show 2019. Jedan koji predstavlja njegovo uzbudljivo razmišljanje o dizajnu budućnosti te drugi njegov sve bolji rezultat u međunarodnom motosportu.

UPOZNAJTE RC F MODEL TRACK: PROŠIRENJE KONCEPTA PERFORMANSI LEXUSA

Ljubitelji vozila kao i zaljubljenici u utrke uživat će na Europskoj premijeri novog 2020 RC F modela Track. Počevši s dodatkom ugljičnih keramičkih kočnica koje se obično nalaze na superautomobilima, sve do ušteda težine i optimiranog negativnog uzgona, jasno je da je RC F dizajniran za puriste.

DIZAJNERSKI CILJ KONCEPTA KABRIOLETA LEXUS LC: VRHUNSKA LJEPOTA

Novi Lexus koncept LC Kabriolet snažna je i dramatična izvedba otvorenog kabrioleta. Cilj dizajna Neizmjerne ljepote postignut je kombinacijom japanske estetike s obećanjem doživljaja vožnje kakav može ponuditi samo kabriolet.

Atletske proporcije koncepta LC Kabriolet daju mu dugačak, nizak, tanak oblik, dok kabina osigurava atraktivan prostor ugodan i za vozača i za putnike. Čista bijela koža sjedala izrađenih po mjeri privlači poglede pokojim žutim detaljem bez ometanja suptilne elegancije cjelokupnog dizajna.