NOVI HORIZONTI

UPOZNAJTE POTPUNO NOVI UX

Upoznajte novu vrstu crossovera koji savršeno ispunjava zahtjeve dinamičnog gradskog stila života. Urbani istraživači uživat će u sigurnom upravljanju i moćnoj agilnosti dok se kreću po gradskim ulicama.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

DOŽIVITE INTELIGENTAN DIZAJN

Dizajniranje novog modela Lexus UX bila je prilika za postizanje sklada između elegancije i agilnosti.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

ZADIVLJUJUĆE NOVE BOJE


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

JAPANSKO UMIJEĆE IZRADE

Svaki je Lexus izrađen tradicionalnim tehnikama s posebnom usmjerenošću na detalje te tako zrcali japanski stil gostoljubivosti koja se naziva omotenashi. Svaka se želja unaprijed prepoznaje i ispunjava.


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

MJESTO NA KOJEM SE SUSREĆU VANJSKI I UNUTARNJI PROSTOR

Dizajn modela UX nadahnut je japanskim arhitektonskim konceptom „engawa” u kojem su granice između unutarnjeg i vanjskog prostora neprimjetno povezane. Odmah će vas osvojiti luksuzno okruženje usmjereno na vozača koje istodobno pruža dojam otvorenosti i sigurnosti.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
„IZBRISALI SMO GRANICU IZMEĐU VANJSKOG I UNUTRAŠNJEG DIZAJNA I POVEZALI IH U SKLADNU CJELINU. TO JE VIDLJIVO U KONCEPTU „ENGAWA”. U TRADICIONALNOJ JAPANSKOJ ARHITEKTURI TO JE TIPIČNI DRVENI HODNIK KOJI SE IZ KUĆE PRODUŽAVA PREMA VAN.”
KAKO SAN, GLAVNA INŽENJERKA

 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

ISTINSKI MAŠTOVITA TEHNOLOGIJA

Za nas tehnologija ništa ne znači bez mašte. Novi Lexus UX savršen je primjer načina na koji primjenjujemo ovaj pristup kako bismo vas iznenadili i pružili vam nova iskustva s pomoću napredne opreme i komponenata.


 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

UPOZNAJTE NOVU GLAVNU INŽENJERKU ZA MODEL LEXUS UX

Novi model Lexus UX stvoren je uz vodstvo i viziju glavne inženjerke Kako San. Njezin je cilj bio stvoriti novu vrstu crossovera koji će biti snažan i stabilan, ali i prekrasno dizajniran i agilan.


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
„OD POČETKA RADA NA RAZVOJU NOVOG MODELA LEXUS UX NAMJERAVALA SAM RADITI POSVEĆENO I PONOSNO. ŽELJELA SAM STVORITI NOVU VRIJEDNOST JOŠ NEVIĐENU U PRETHODNIM CROSSOVER TERENCIMA S POMOĆU ORIGINALNOG DIZAJNA. BILO MI JE VAŽNO POSTIĆI AGILNU I INSPIRATIVNU SNAGU KOJA SE MOŽE MJERITI S BILO KOJIM SLIČNIM TIPOM VOZILA.”
KAKO SAN, GLAVNA INŽENJERKA

Next steps