POTPUNO NOVI UX

NOVI HORIZONTI ZA CROSSOVER

Potpuno novi Lexus UX izaziva sve ono što je prethodilo. Njegov neustrašivi dizajn izražava nepogrešivu snagu. Ipak, elegantno oblikovane površine upućuju na karakter koji je ujedno i stilski i dinamičan.

UPOZNAJTE UX

Od neustrašivog prednjeg dijela s dramatičnom rešetkom karakterističnom za Lexus, do sportske siluete i hrabrog dizajna stražnjeg dijela, potpuno novi Lexus UX pristupio je filozofiji crossover vozila na hrabar i inovativan način. I unutrašnjost je jednako uzbudljiva s dizajnom koji se temelji na japanskom arhitektonskom konceptu „engawa”, gdje su granice između unutarnjeg i vanjskog prostora neprimjetno povezane. Osjećat ćete se kao kod kuće u luksuznom okruženju usmjerenom na vozača, koje istovremeno pruža dojam otvorenosti i sigurnosti.

Specifikacije
Dimenzije
Hibridni motor
8.5
Ubrzanje 0-100 km/h (s)
5.3
Mješovita vožnja (l/100 km)
120
CO2 emisije, mješovita vožnja (g/km)
177
Maksimalna brzina (km/h)

BESPLATNA PROVJERA STANJA HIBRIDNOG SUSTAVA

Besplatna provjera stanja hibridnog sustava za elektromotore i generatore u svim servisima Lexus.

NIJE POTRENO UKLJUČIVATI U STRUJU

Za punjenje baterija nije potrebno uključivanje u struju, potpuno novi Lexus UX sam puni baterije zahvaljujući inovativnoj tehnologiji.

NULTA EMISIJA

Nulta emisija u vožnji na električni pogon.

UX 250h AWD

Drag to rotate vehicle

Odaberite svoju klasu COMFORT COMFORT COMFORT COMFORT COMFORT COMFORT

DOŽIVITE UX

 • DOŽIVITE UX

  Prethodno navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

    ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

KOMPAKTAN, PA IPAK IZUZETNO SIGURAN

Novi crossover Lexus UX je dosegnuo maksimalnu ocjenu 5 zvjezdica za sigurnost vozila na najnovijem ispitivanju Euro NCAP za 2019.

Pored hrabrog dizajna koji ocrtava dojmljiv stil, novi UX je jedan od najsigurnijih automobila te vrste za vozača i putnike (ocjena 96% za zaštitu odraslih te ocjena 85% za zaštitu djece), što je jedna od najviših ocjena za bilo koji automobil ispitan prema novom, strožem programu ispitivanja za 2019., te je najbolji u klasi za zaštitu pješaka i biciklista zahvaljujući automatskom kočenju u nuždi (Automated Emergency Braking) (ocjena 82% za zaštitu ranjivih sudionika u prometu).

ŽIVOT SE DOGAĐA KAD SE POVEŽETE

Ostanite povezani sa svojim vozilom putem aplikacije Lexus Link i otkrijte paletu uvijek uključenih značajki koje vam omogućuju bezbrižnost te štede vrijeme i novac.

    2019 lexus connected services bg cover

ISTRAŽITE ZNAČAJKE MODELA LEXUS UX

BEZBRIŽNOST

UPRAVLJANJE PUTOVANJIMA

    Connect to the future 1920x1080 hero picture

VLASNICI

LEXUS LINK

Spojite se na budućnost mobilnom aplikacijom Lexus Link koja vam pruža jednostavan pristup nizu usluga koja štede vrijeme, novac i brigu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE