POTPUNO NOVI UX

NOVI HORIZONTI ZA CROSSOVER

Potpuno novi Lexus UX izaziva sve ono što je prethodilo. Njegov neustrašivi dizajn izražava nepogrešivu snagu. Ipak, elegantno oblikovane površine upućuju na karakter koji je ujedno i stilski i dinamičan.

UPOZNAJTE UX

Od neustrašivog prednjeg dijela s dramatičnom rešetkom karakterističnom za Lexus, do sportske siluete i hrabrog dizajna stražnjeg dijela, potpuno novi Lexus UX pristupio je filozofiji crossover vozila na hrabar i inovativan način. I unutrašnjost je jednako uzbudljiva s dizajnom koji se temelji na japanskom arhitektonskom konceptu „engawa”, gdje su granice između unutarnjeg i vanjskog prostora neprimjetno povezane. Osjećat ćete se kao kod kuće u luksuznom okruženju usmjerenom na vozača, koje istovremeno pruža dojam otvorenosti i sigurnosti.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Upravljanje vozilom

  Uživajte u povišenom položaju za sjedenje i izvrsnoj vidljivosti modernog crossovera. Nisko težište i kruta platforma omogućavaju modelu UX preciznu dinamiku vožnje koju ne biste očekivali od terenca. To dodatno poboljšavaju jedinstveni aerodinamički stabilizatori, suptilno ugrađeni u dizajn lukova kotača i stražnjih svjetala, koji pružaju stabilnost pri velikim brzinama i udarima bočnog vjetra.

 • Precizna izrada

  Naši majstori Takumi stvorili su raskošno i jedinstveno okruženje unutar modela UX koristeći se materijalima najviše kvalitete. Na glatkim kožnim sjedalima upotrebljavaju se geometrijski perforirani obrasci i umjetnost tradicionalnih japanskih šavova Sashiko.

 • Poboljšana izvedba

  UX nudi izbor između dva najsuvremenija pogonska sklopa, uključujući i novu generaciju hibrida s automatskim punjenjem koji kombinira smanjenu potrošnju goriva, čime se dokazuje kao vodeći u klasi, s izuzetno dinamičnim performansama. Također možete odabrati benzinski motor koji pruža dostupnost i snagu s vrlo učinkovitom potrošnjom goriva.

 • Inovativna tehnologija

  Monitor s panoramskim pogledom kombinira slike s četiri videokamere kako bi pružio nevjerojatan prikaz automobila od 360 stupnjeva iz ptičje perspektive, kao i okoline putem revolucionarnog zaslona od 10,3 ". Nema potrebe brinuti o neugodnim kabelima ako je dostupan Qi-kompatibilan bežični punjač. On vam omogućava da napunite uređaj poput pametnog telefona tako da ga jednostavno položite na punjač.

 • Unaprijeđena sigurnost

  Zahvaljujući sigurnosnom sustavu Lexus Safety System + model UX upotrebljava iznimno sveobuhvatni paket za prevenciju, uključujući sustav predviđanja sudara s mogućnošću prepoznavanja pješaka, upozorenje pri napuštanju voznog traka sa sustavom pomoći pri praćenju voznog traka, automatska duga svjetla, dinamični radarski tempomat i sustav za prepoznavanje prometnih znakova.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

OD IZLASKA SUNCA DO IZLASKA SUNCA

24 SATA U GRADU S VOZILOM LEXUS UX

Otkrijte zašto je UX savršeno vozilo za istraživanje grada od izlaska sunca do sljedećeg izlaska sunca uz doživljaj našeg interaktivnog sata.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

KOMPAKTAN, PA IPAK IZUZETNO SIGURAN

Novi crossover Lexus UX je dosegnuo maksimalnu ocjenu 5 zvjezdica za sigurnost vozila na najnovijem ispitivanju Euro NCAP za 2019.

Pored hrabrog dizajna koji ocrtava dojmljiv stil, novi UX je jedan od najsigurnijih automobila te vrste za vozača i putnike (ocjena 96% za zaštitu odraslih te ocjena 85% za zaštitu djece), što je jedna od najviših ocjena za bilo koji automobil ispitan prema novom, strožem programu ispitivanja za 2019., te je najbolji u klasi za zaštitu pješaka i biciklista zahvaljujući automatskom kočenju u nuždi (Automated Emergency Braking) (ocjena 82% za zaštitu ranjivih sudionika u prometu).

ŽIVOT SE DOGAĐA KAD SE POVEŽETE

Ostanite povezani sa svojim vozilom putem aplikacije Lexus Link i otkrijte paletu uvijek uključenih značajki koje vam omogućuju bezbrižnost te štede vrijeme i novac.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

ISTRAŽITE ZNAČAJKE MODELA LEXUS UX

BEZBRIŽNOST

UPRAVLJANJE PUTOVANJIMA

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE