RX

LEGENDARNI LUKSUZNI SPORTSKI TERENAC

Upoznajte profinjeni sportski terenac dizajniran za čisti luksuz.

UPOZNAJTE RX

Njegove upečatljive i sugestivne linije otvaraju pogled u svijet savršene udobnosti, prostora i luksuza. Ovakva razina završne obrade zaista je jedinstvena u klasi crossovera. Zahvaljujući izboru između hibridnih i benzinskih motora, možete konfigurirati model RX tako da savršeno odgovara vašim potrebama.

2018 lexus rx 450h key features
 • Fleksibilan prostor

  Velika prostrana kabina s prtljažnikom dovoljno velikim za četiri velika kovčega. Stražnja sjedala mogu se djelomično nagnuti dok središnji naslon za ruke ostaje u posve ravnom položaju.

 • Pet zvjezdica za sigurnost

  Euro NCAP dodijelio je Lexusovom modelu RX prestižnu ocjenu od pet zvjezdica. Rezultati ostvareni u svim područjima ispitivanja znatno su premašili minimum potreban za dobivanje pet zvjezdica, što Lexus svrstava među najsigurnija vozila u svom segmentu.

 • Opcija s pogonom na sva četiri kotača

  Model RX 450h s pogonom na sva četiri kotača opremljen je pogonskim sklopom E-FOUR čime se pružaju besprijekorne performanse i sigurno prianjanje tijekom vožnje na grubom terenu. Inovativni pogonski sklop E-FOUR uključuje dodatni električni motor od 50 kW postavljen na stražnju osovinu, koji pruža trenutačni okretni moment na zahtjev.

 • Panoramski krov

  Ovaj veliki tvornički ugrađeni panoramski krov pruža osjećaj slobode, dodatni prostor za glavu te više sunčeve svjetlosti u kabini modela RX. Također, s prednje je strane opremljen pomičnim staklenim dijelom za istinski osjećaj otvorenog prostora. Ugrađena je i pomična električna rolo zavjesa za slučaj da sunce postane prejako.

DOŽIVITE RX

Proizvođači prvog luksuznog sportskog terenca na svijetu predstavljaju četvrtu generacija modela RX koji privlači poglede gdje god se nalazio. Iznutra i izvana, model RX razbija sve predrasude o sportskim terencima. Zavirite u ovaj automobil i upoznajte savršenstvo izrade i kvalitetu, detalje izrađene s osobitom pažnjom i najmoderniju sigurnosnu tehnologiju. Upoznajte sportski terenac Lexus RX, kralja u svojoj kategoriji.

DOŽIVITE RX

Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

Next steps

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE