2018 lexus rx l hero 1920x1920 v5

RX

LEGENDARNI LUKSUZNI SPORTSKI TERENAC

Upoznajte profinjeni sportski terenac dizajniran za čisti luksuz.

UPOZNAJTE RX

Njegove upečatljive i sugestivne linije otvaraju pogled u svijet savršene udobnosti, prostora i luksuza. Ovakva razina završne obrade zaista je jedinstvena u klasi crossovera. Zahvaljujući izboru između hibridnih i benzinskih motora, možete konfigurirati model RX tako da savršeno odgovara vašim potrebama.

 • 
 

 
  2018 lexus rx 450h key features
  • Fleksibilan prostor

   Velika prostrana kabina s prtljažnikom dovoljno velikim za četiri velika kovčega. Stražnja sjedala mogu se djelomično nagnuti dok središnji naslon za ruke ostaje u posve ravnom položaju.

  • Pet zvjezdica za sigurnost

   Euro NCAP dodijelio je Lexusovom modelu RX prestižnu ocjenu od pet zvjezdica. Rezultati ostvareni u svim područjima ispitivanja znatno su premašili minimum potreban za dobivanje pet zvjezdica, što Lexus svrstava među najsigurnija vozila u svom segmentu.

  • Opcija s pogonom na sva četiri kotača

   Model RX 450h s pogonom na sva četiri kotača opremljen je pogonskim sklopom E-FOUR čime se pružaju besprijekorne performanse i sigurno prianjanje tijekom vožnje na grubom terenu. Inovativni pogonski sklop E-FOUR uključuje dodatni električni motor od 50 kW postavljen na stražnju osovinu, koji pruža trenutačni okretni moment na zahtjev.

  • Niske razine emisija

   Zahvaljujući tehnologiji potpuno hibridnog pogona, bogatoj paleti dodatne opreme i širokoj ponudi drugih opcija, uključujući F SPORT, moći ćete konfigurirati svoj savršeni RX.

  • Ponuda benzinskih i hibridnih motora

   Zahvaljujući mogućnosti odabira između hibridnih i benzinskih motora, bogatoj paleti dodatne opreme i širokoj ponudi drugih opcija, uključujući F SPORT, moći ćete konfigurirati svoj savršeni RX.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte RX u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

RX 450h AWD Finesse / Crna

DOŽIVITE RX

Proizvođači prvog luksuznog sportskog terenca na svijetu predstavljaju četvrtu generacija modela RX koji privlači poglede gdje god se nalazio. Iznutra i izvana, model RX razbija sve predrasude o sportskim terencima. Zavirite u ovaj automobil i upoznajte savršenstvo izrade i kvalitetu, detalje izrađene s osobitom pažnjom i najmoderniju sigurnosnu tehnologiju. Upoznajte sportski terenac Lexus RX, kralja u svojoj kategoriji.

 • For the best possible experience, please enable Motion & Orientation Access.

 • DOŽIVITE RX

  Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

VLASNICI

LEXUS LINK

Spojite se na budućnost mobilnom aplikacijom Lexus Link koja vam pruža jednostavan pristup nizu usluga koja štede vrijeme, novac i brigu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE