UPOZNAJTE RX

Njegove upečatljive i sugestivne linije otvaraju pogled u svijet savršene udobnosti, prostora i luksuza. Ovakva razina završne obrade zaista je jedinstvena u klasi crossovera. Zahvaljujući izboru između hibridnih i benzinskih motora, možete konfigurirati model RX tako da savršeno odgovara vašim potrebama.

 • 
 

 
  2018 lexus rx 450h key features
  • Fleksibilan prostor

   Velika prostrana kabina s prtljažnikom dovoljno velikim za četiri velika kovčega. Stražnja sjedala mogu se djelomično nagnuti dok središnji naslon za ruke ostaje u posve ravnom položaju.

  • Pet zvjezdica za sigurnost

   Euro NCAP dodijelio je Lexusovom modelu RX prestižnu ocjenu od pet zvjezdica. Rezultati ostvareni u svim područjima ispitivanja znatno su premašili minimum potreban za dobivanje pet zvjezdica, što Lexus svrstava među najsigurnija vozila u svom segmentu.

  • Opcija s pogonom na sva četiri kotača

   Model RX 450h s pogonom na sva četiri kotača opremljen je pogonskim sklopom E-FOUR čime se pružaju besprijekorne performanse i sigurno prianjanje tijekom vožnje na grubom terenu. Inovativni pogonski sklop E-FOUR uključuje dodatni električni motor od 50 kW postavljen na stražnju osovinu, koji pruža trenutačni okretni moment na zahtjev.

  • Niske razine emisija

   Zahvaljujući tehnologiji potpuno hibridnog pogona, bogatoj paleti dodatne opreme i širokoj ponudi drugih opcija, uključujući F SPORT, moći ćete konfigurirati svoj savršeni RX.

  • Ponuda benzinskih i hibridnih motora

   Zahvaljujući mogućnosti odabira između hibridnih i benzinskih motora, bogatoj paleti dodatne opreme i širokoj ponudi drugih opcija, uključujući F SPORT, moći ćete konfigurirati svoj savršeni RX.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte RX u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

RX 450h AWD Finesse / Crna

DOŽIVITE RX

Proizvođači prvog luksuznog sportskog terenca na svijetu predstavljaju četvrtu generacija modela RX koji privlači poglede gdje god se nalazio. Iznutra i izvana, model RX razbija sve predrasude o sportskim terencima. Zavirite u ovaj automobil i upoznajte savršenstvo izrade i kvalitetu, detalje izrađene s osobitom pažnjom i najmoderniju sigurnosnu tehnologiju. Upoznajte sportski terenac Lexus RX, kralja u svojoj kategoriji.

 • For the best possible experience, please enable Motion & Orientation Access.

 • DOŽIVITE RX

  Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE