1. New Cars
  2. UX
  3. Pregled
ODABERITE

UX Business

Karavan 5 vrata

UX - Business - Karavan 5 vrata
Početna cijena od
50.780 €
2.0 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr

GLAVNE ODLIKE

KABINA USMJERENA NA VOZAČA

Uskočite u vozačevo sjedalo novog modela UX i vrlo brzo pronaći ćete savršen položaj vožnje. Sjedalo je iznimno privlačno te vam pruža idealan pogled na cestu. Držeći rukom šivani kožni upravljač promjene stupnjeva prijenosa su sportske zahvaljujući ručicama koje su postavljene na stup upravljača. Stupanj upravljivosti papučicom gasa je trenutačni zahvaljujući tehnologiji „bežične promjene stupnjeva prijenosa“. Ergonomična nadzorna ploča crossovera dizajnirana je tako da minimizira sve smetnje i odlikuje se inovativnim idejama, kao što su bežični punjač za telefon i bežični upravljački elementi za ventilatore.

NAVIGACIJSKI SUSTAV LEXUS PREMIUM OD 10,3 INČA

Pružajući živu 3D grafiku i velik broj kartografskih mogućnosti najnoviji navigacijski sustav Lexus Premium opremljen je revolucionarnim širokim zaslonom od 10,3 inča ili LED zaslonom od 7 inča u standardnim modelima.

DODIRNA PLOČICA

Dodirna pločica ili glasovne naredbe upravljaju središnjim zaslonom. Sučelje dodirne pločice pruža intuitivni osjećaj upotrebe pametnog telefona upotrebljavajući radnje kao što su dvostruki dodir prstom i povlačenje prstom.

UX Galerija

Pregled 360°

Cijeli ekran Zatvoriti