1. New Cars
  2. RZ
  3. Overview
ODABERITE

RZ Premium

Karavan 5 vrata

RZ - Premium - Karavan 5 vrata
Početna cijena od
74.903 €
RZ - Premium - Karavan 5 vrata
Metalik bijela (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr

NAJISTAKNUTIJE ZNAČAJKE

POGONSKI SUSTAV DIRECT4

RZ 450e ima novi pogonski sustav DIRECT4 koji radi u kombinacije s dvije osovine e-Axles. DIRECT4, ekskluzivna tehnologija tvrtke Lexus, inteligentan je sustav koji neprekidno usklađuje i podešava pogon na prednjim i stražnjim osovinama tako što automatski i lako distribuira pogonsku snagu. Rezultat su izvrsne performanse bez puno stresa i stabilna upravljivost, kao i intuitivni rad koji dodatno naglašava osjećaj povezanosti između vozača i vozila. Omjer raspodjele momenta sprijeda/straga može se podešavati od nula do 100 ili od 100 do nula u milisekundama, brže od bilo kojeg mehaničkog sustava. Zahvaljujući boljoj komunikaciji između ceste i kola upravljača (ili vilice), DIRECT4 također poboljšava odaziv upravljača.

TREĆA GENERACIJA SUSTAVA LEXUS SAFETY SYSTEM +

RX 450e opremljen je naprednim sustavima za aktivnu sigurnost i pomoć pri vožnji, s najnovijom 3. generacijom sustava Lexus Safety System +, koji je poboljšan i sadrži dodatne funkcije koje pružaju bolje detektiranje rizika od nezgode. Među tim dodatnim funkcijama na novom modelu RZ 450e nalaze se i proaktivni sustav za pomoć pri vožnji sa servo upravljanjem i novi sustav za nadzor vozača Driver Monitor koji prati znakove umora ili ometanja kod vozača. Osim toga, sustav za proaktivnu pomoć pri vožnji Proactive Driving Assist, upotrebljava prednju kameru kako bi utvrdio pod kojim kutom je zavoj i prilagođava upravljanje prije ulaska u zavoj.

IZNIMNO VELIK 14” DODIRNI ZASLON / 10” „HEAD-UP” ZASLON

Savršeno pozicioniran za opuštenu interakciju tijekom vožnje, 14” dodirni zaslon visoke razlučivosti jedan je od najvećih dostupnih zaslona i omogućuje pristup informacija o, primjerice, navigaciji, zvukovima i klimatizaciji. Osim toga, podaci o vozilu projiciraju se u boji izravno na vjetrobransko staklo putem velikog, 10” „Head-Up” zaslona, putem kojeg se mogu provjeriti podaci o navigaciji, sigurnosnim značajkama i automobilu općenito, kao i postavke zvuke, a sve to bez skretanja pogleda s ceste. Upravljanje je jednostavno zahvaljujući dodirnim prekidačima na kolu upravljača.

Galerija slika za RZ

POGLEDAJTE PRIKAZ POD 360°

Prikaz preko čitavog zaslona Zatvori