1. New Cars
  2. NX
  3. Pregled
ODABERITE

NX Luxury

Karavan 5 vrata

NX - Luxury - Karavan 5 vrata
Početna cijena od
73.680 €
76.680 €
2.5 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr

GLAVNE ODLIKE

KOŽNI UPRAVLJAČ

Funkcija odabira načina vožnje smještena na sredini upravljačke konzole, pored mjenjača. Ona omogućava vozaču odabir između načina vožnje Eco, Normal, Sport S i Sport S+ te tako povećava snagu, dinamiku i finoću reakcije modela NX, ovisno o željama vozača.

KLIMATIZACIJSKI SUSTAV S-FLOW

U model F SPORT i luksuzne modele ugrađene su elegantne male LED jedinice s tri svjetla. Svjetla su nalik onima koja su se najprije upotrebljavala na sportskom kupeu Lexus LC. Ta se svjetla ugrađuju u kombinaciji s dnevnim svjetlima s unutrašnjim lećama debelih stijenki koje stvaraju predivan dojam kristalnog stakla čak i kad su ugašena. Dostupna je funkcija automatskih dugih svjetala. Niz prednjih i stražnjih LED indikatora naglašava profinjeni izgled ovog vozila i još više ističe NX između drugih automobila na cesti.

UPRAVLJANJE S POMOĆU DODIRNE PLOČICE

Zaslonom širine 10,3 inča sa izvrsnom 3D grafikom i višestrukim kartografskim mogućnostima upravlja se dodirnom pločicom ili glasovnim naredbama. Sustav čak može izraditi QR kod za vaš pametni telefon kako biste pješke brže došli od mjesta parkiranja do željenog odredišta.

NX Galerija

Pregled 360°

Cijeli ekran Zatvoriti