1. New Cars
  2. All New NX
  3. Design
ODABERITE

POTPUNO NOVI NX

DIZAJNERSKA FILOZOFIJA ZA NX

 

Novi Lexus NX označava početak značajnog novog smjera u načinu na koji vozila izgledaju, pri čemu i dalje ostaju vjerni temeljnoj filozofiji korištenja pionirskog dizajna i tehnologije, s finesom. Avangardna slika izvornog NX-a je i dalje tu, ali je dizajn je dorađen radi postizanja zrelijeg i profinjenijeg dojma. Dinamične i okretne proporcije ovog automobila naglašavaju emocije, dok funkcionalna ljepota daje upečatljiv izgled istovremeno osnažujući Lexusov pečat vožnje zahvaljujući udobnosti uz stabilnost upravljanja te djelovanje pogona i kočnica.

ODVAŽAN ULAZ

Uzbuđenje se odmah javlja kad vidite novi Lexus NX. Novooblikovana, uža i kompaktnija maska hladnjaka naglašava dinamičnost ovog automobila. Vitki sklopovi, u obliku U, tvore zanimljiv mrežasti uzorak. Izvanredno oblikovana dnevna svjetla u obliku L, sadrže jednostruko LED svjetlo s dvostrukim snopom, oštrog i jednostavnog izgleda. Oko zadivljujućih četverostrukih LED glavnih svjetala s 3 projektora se proteže crni okvir koji daje vrlo snažan pečat.

 

 

 

ZADIVLJUJUĆE ODLIKE

Sklop stražnjeg svjetla je brižljivo oblikovan kako bi bio ne samo privlačan, nego i aerodinamički učinkovit. U svjetlosne sklopove su ugrađena krila čija je uloga smanjenje promjena tlaka zraka, što pridonosi izvanrednoj stabilnosti vožnje. Zahvaljujući sveobuhvatnom oblikovanju, Lexusov stražnji donji spojler povećava dubinu stražnjeg branika i tako postiže dinamičan i sportski izgled.

 

 

 

 

 

 

 

HRABAR DIZAJN

Kombinacijom kontrastnih elemenata postignut je dizajn koji pruža drukčiji dojam iz svakog kuta gledanja. Vješto oblikovane karakterne linije i izdužen poklopac motora nalik sportskom automobilu čine da atletski novi Lexus NX budi nedvojbeno snažan dojam, sasvim u skladu sa svojim pedigreom. U mirovanju ili u vožnji, osjetit ćete samopouzdanje i profinjenost automobila istinski upečatljivog izgleda.

POVEZAN S CESTOM

U široke lukove kotača moguće je smjestiti veće gume – promjera do 20 inča. Kromirana, sjajna crna površina i dizajn s 10 krakova daju nepogrešivi izgled urbane profinjenosti.

 

 

 

 

 

 

 

ISPROBAJTE LEXUS NOVI LEXUS NX

GALERIJA POTPUNO NOVOG LEXUSA NX

Istražite svaku pojedinost funkcijske ljepote potpuno novog NX-a nadahnute naprednom tehnologijom i modom.