1. Discover lexus
  2. Safety
  3. Road sign assist
ODABERITE

SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA (RSA)

Oplemenite svoju vožnju najnovijim podacima, preuzetim od najpouzdanijeg izvora, sa same ceste. Sustav za prepoznavanje prometnih znakova pomaže vozačima da ne propuste važne znakove prenoseći poruke s autoceste izravno na zaslon vozila.

RSA upotrebljava prednju kameru za prikupljanje informacija o prometnom znaku i slanje te informacije nadzornoj ploči vozila. Kompatibilan sa svim europskim prometnim znakovima, RSA vas umiruje na cesti koja je ispred vas.

Pri brzoj vožnji i pri izazovnim uvjetima na cesti znakovi ponekad mogu proći neopaženo i prouzročiti značajna kašnjenja na putovanju. RSA prati svaki prometni znak, osiguravajući vam tako uvijek sve informacije koje se tiču vaše rute.

Izjava o odricanju od odgovornosti: Sigurnosni sustav Lexus ni pod kojim uvjetima nemojte upotrebljavati umjesto normalne vožnje i pažljivo pročitajte upute prije upravljanja sustavom. Vozač je uvijek odgovoran za sigurnu vožnju

MODELI S OVOM TEHNOLOGIJOM

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?model=rxl%2Cnx%2Cis%2Crc%2Crf%2Ces%2Cll%2Cls%2Cux