1. Discover lexus
  2. Ux art gallery
ODABERITE
LEXUS VIJESTI

LEXUSOV UMJETNIČKI PROSTOR UX

Od lipnja do rujna 2018. Lexus Europe U Lexusovom umjetničkom prostoru UX izloženi su ekskluzivni prototipovi svih novih Lexusovih crossovera, a mladi umjetnici Ines Zenha i Bence Mayarlaki predstavili su svoja zanimljiva umjetnička djela. Umjetnici su za zadatak trebali dekonstruirati model UX i predstaviti svoju interpretaciju Lexusovog crossovera.

UMJETNIČKA GALERIJA UX U FOKUSU

U umjetničkom prostoru UX izložen je ekskluzivni prototip. Otkrijte kako je stvorena galerija u Lisabonu.

UMJETNIČKI PROSTOR U LISABONU

„Razvijajući se kao kreativno i kulturno središte, Lisabon nudi savršenu pozadinu za predstavljanje novog UX crossovera u inovativnom, umjetničkom okruženju” objasnio je Pascal Ruch, direktor tvrtke Lexus Europe. Lexusov umjetnički prostor UX posjetiteljima nudi priliku da postanu dio Lexusovog svijeta i podijele s nama strast prema kreativnom dizajnu i inovativnoj tehnologiji.”

„Lexusov umjetnički prostor UX skladno povezuje vozilo i umjetnost“, dodala je Carolina Grau, neovisna kustosica i stručnjakinja za suvremenu umjetnost. Ova će izložba posjetitelje transportirati i pobuditi njihove emocije upotrebom apstrakcije i dekonstrukcije istodobno stvarajući umjetničku interpretaciju kretanja, zvuka, oblika i palete boja koja istinski odražava Lexus.”

Posjetite umjetničku galeriju UX
Adresa: Largo dos Stephens 5, Cais Sodré district, Lisbon
Radno vrijeme: 29. lipnja – 15. rujna, pon. – sub. 12:00 – 20:00
Besplatan ulaz

 

INTERVJU S UMJETNICIMA

 

UMJETNIČKA GALERIJA UX

 

Istražite umjetničku interpretaciju kretanja, zvuka, oblika i palete boja koja istinski odražava Lexus.