1. Discover Lexus
  2. Objava
ODABERITE
LEXUS VIJESTI

USLUGE NAŠIH CENTARA U POSEBNIM UVJETIMA

Sukladno Odluci o ograničenju rada i mjerama ponašanja Stožera civilne zaštite obustavljena je prodaja vozila u salonima Toyota centra Zagreb. Prodaja novih i rabljenih vozila zatvorena je od dana 19. ožujka 2020. godine.

Sve stranke koje očekuju isporuku naručenih vozila, biti će obavještavane o statusu vozila i mogućnostima isporuke.
Ukoliko trebate bilo kakve informacije naši djelatnici u prodaji su i dalje dostupni putem mail-a prodaja@tcz.hr ili mobilnih uređaja (098/9843681)

Toyota centri u Zagrebu i dalje su otvoreni za servisiranje i popravke vozila koji se obavljaju u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite. Nastavak rada izraz je naše društvene odgovornosti jer mobilnost građana smatramo ključnom u trenutačnim okolnostima. Smatramo da nam je dužnost održavati Vaše vozilo u funkciji i u ovakvim uvjetima života. Unatoč činjenici da su troškovi nastavka rada znatno viši nego u slučaju potpune obustave, mišljenja smo da naši korisnici, stranke i prijatelji moraju biti u mogućnosti dobiti uslugu popravka i servisiranja vozila.

KOMUNIKACIJA BEZ STRAHA

Sva servisirana vozila u našim servisnim centrima standardno su zaštićena zaštitnim najlonskim prekrivačima na upravljaču, mjenjaču i vozačkom sjedalu, odnosno na mjestima gdje je moguć kontakt servisera s dijelovima vašeg vozila posebno izloženim kontaktu. Po dolasku u naš centar obavezna je dezinfekcija ruku, a zaposlenici koriste zaštitne rukavice i maske prema potrebi uz obavezno održavanje propisanog razmaka između osoblja i stranaka. Ovim smo primijenili propisanu zaštitu za sigurnu komunikaciju između osoblja i stranaka te uvelike smanjili rizik infekcije.

RADNO VRIJEME
Radno vrijeme LEXUS SERVISA po lokacijama:
Toyota centar Zagreb VELIKO POLJE, Velikopoljska 1, Zagreb
telefonski broj: +385(0)16370930 938
e-mail adresa:servis@tcz.hr
radnim danom (ponedjeljak - petak): 7.30 - 16.30 sati subotom zatvoreno

Toyota centar Zagreb DUBRAVA, Avenija Dubrava 126, Zagreb
telefonski broj: +385(0)15999590
e-mail adresa: servis@tcz.hr
radnim danom (ponedjeljak - petak): 8.00 - 16.00 sati subotom zatvoreno

Vama na raspolaganju, u dobru i zlu,
Toyota centar Zagreb