1. Discover Lexus
  2. Lc yellow edition
ODABERITE
LEXUS VIJESTI

LEXUS NAJAVLJUJE NOVO IZDANJE MODELA LC YELLOW

Lexus je izdao novi model LC Yellow, luksuzni coupe koji oduzima dah. Uz jedinstvenu kombinaciju dinamike i vanjskog izgleda klase SPORT+ te njegovog luksuznog unutarnjeg prostora model Yellow odlikuje se vrhunskim upravljanjem i izvanrednom udobnošću koje su usavršili tisuće dizajnera, inženjera i tehničara.

JEDINSTVENO UPRAVLJANJE I STABILNOST

Prednosti modela Yellow su unaprijeđene performanse i značajke upravljanja koje su dio specifikacije modela LC Sport+. Opremljen je sustavom dinamičnog upravljanja tvrtke Lexus, sustavom upravljanja varijabilnim prijenosnim omjerom (VGRS) s upravljanjem zakretanja svih četiriju kotača pri čemu se zasebno upravlja kutom skretanja prednjih i stražnjih kotača te diferencijalom s ograničenim proklizavanjem Torsen®.Napredni sustavi zajedno omogućavaju agilno i sigurno upravljanje te vrhunski odaziv.Omogućavaju vozaču da istraži potpuni potencijal globalne platforme modela LC GA-L te njegovu izvrsnu ravnotežu i nisko težište.Od ostalih značajki tu su 21-inčni kovani kotači i plastični krov ojačan ugljičnim vlaknima čime se postiže manja težina i povećana snaga. Aktivni stražnji spojler od ugljičnih vlakana aktivira se pri brzini od 80 km/h kako bi se potisnulo podizanje stražnjeg dijela što osigurava veću stabilnost pri vožnji velikom brzinom.

BLJEŠTAVA ŽUTA BOJA VANJSKOG DIJELA

Blještava žuta boja koje je razvijena posebno za LC emocionalna je boja u skladu s agilnim performansama vozila u vožnji. Višestrukim žutim premazima postiže se vrlo kromogena boja. Boja se postiže dvama različitim premazima žute boje velike zasićenosti i vrlo sjajne mica temeljne boje.Rezultat je nijansa velike zasićenosti i visokog sjaja koja još nije viđena u tvrtki Lexus.

UGRAĐENA KVALITETA I UDOBNOST

Tema posebne boje nastavlja se u kabini gdje su crne obloge vrata poboljšane umecima od materijala alcantara tople žute boje. Topla žuta sjena pojavljuje se i u pojedinostima kontrastnih šavova na sjedalima od bijele kože, ploči s instrumentima, upravljaču i naslonu za ruku na središnjoj konzoli. To je primjer umijeća izrade Takumi koja je istaknuta značajka luksuza tvrtke Lexus. U kabini se nalazi i projicirani zaslon za vozača, strop kabine od crnog materijala alcantara te električno namještanje prednjih sjedala u 10 smjerova koja su presvučena poluanilinskom kožom.