1. Discover Lexus
  2. Frankfurt motor show 2017
ODABERITE
PREDSTAVLJAMO KOMPAKTNIJE I

ELEGANTNIJE MODELE NX I CT

LEXUS NA OVOGODIŠNJEM SAJMU AUTOMOBILA U FRANKFURTU PREDSTAVLJA SLJEDEĆU GENERACIJU MODELA NX I CT. ODLIKUJE IH NOVI MOĆAN DIZAJN, NAGLAŠENO SPORTSKI IZGLED UNUTRAŠNJOSTI I PAMETNIJI SIGURNOSNI SUSTAVI. UPOZNAJTE NOVU GENERACIJU MODELA NX I CT.

 

Za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu priprema se odvažan, hrabar dizajn. Otkrivamo nove modele Lexus NX i Lexus CT s dodatnim poboljšanjima. Iskoristili smo već postojeće prednosti ovih modela te na njima izgradili još napredniji dizajn i tehnologiju kako bismo vam pružili još uzbudljiviju vožnju.

 

Unaprijeđeni NX – osjećaj sportske vožnje, moćan dizajn

 

Spoj originalnog suvremenog dizajna i vozne dinamike karakterističan za model NX crossover učinio ga je vrlo popularnim automobilom iz Lexusove ponude. Sada smo ovom modelu dali novi moćan izgled i još pametniji sigurnosni sustav.

Novi dizajn modela NX ističe se jačom, širom konstrukcijom i elegantnijim oblikom. Modernizirali smo prepoznatljive Lexusove vretenaste rešetke, preoblikovali oba odbojnika, dodali nove 18-inčne kotače od lake legure i nova stražnja vrata koja se otvaraju i zatvaraju bez dodira te tako dali modelu NX dizajn koji osvaja.

Unutrašnjost je pak prošla kroz detaljne izmjene kako bi istaknuli sportski karakter i doživljaj luksuza u modelu NX. Središnji zaslon postao je veći, optimizirali smo klimatizacijski sustav, a središnji sat sada automatski ažurira vremensku zonu tijekom vožnje. Osim toga, na raspolaganju stoji bogat izbor boja za unutrašnjost uz dodatak presvlaka i obruba u krem i oker boji te u jarko crvenoj i žutoj boji senfa za modele serije NX F SPORT.

MODERNIZIRANI CT – UZBUDLJIV OSJEĆAJ VOŽNJE I DIZAJN KOJI PLIJENI POGLEDE

 

Otkrijte dinamičan novi izgled našeg kompaktnog hibridnog vozila. Model CT 200h dobio je unaprijeđen sigurnosni sustav i vanjski dizajn koji obećava uzbudljivu vožnju, a istovremeno smo očuvali jednostavnost i impresivnu ekonomičnost kada je u pitanju potrošnja goriva.

Model CT dobio je moderniji i agresivniji dizajn kako bi se uklopio u aktivan životni stil i ostavio moćan dojam na cesti. Profil je osnažen sportskim kotačima, a fina obrada detalja na stražnjem kraju daje mu atletski šarm. Za uređenje unutrašnjosti sada možete birati iz proširene palete boja s novim kombinacijama, uključujući upečatljivu glatku kožu u dvije boje, mješavinu tkanine i otporne sintetičke kože i nove presvlake u cijelosti izrađene od tkanine.

CT 200h F SPORT

 

Model CT 200h F SPORT doživio je najznačajnije izmijenjen dizajna u 2018. Osim novih uzoraka mreže i farova vrhunske kvalitete, ovaj je model opremljen i ekskluzivnim crnim pločicama na rešetkama i obrubima te ekskluzivnim bojama karoserije u dva tona: vatreno narančasta, kristalno sjajna (Lava Orange CS – Crystal Sunshine) i intenzivna modra, kontrastirani slojevi (Heat Blue CL – Contrast Layering). Unutrašnjost modela F SPORT krase nove ekskluzivne kombinacije, uključujući dvobojnu kožu, tkaninu i sintetičku kožu te dvobojnu karoseriju.

SIGURNOSNA TEHNOLOGIJA POSTALA JE PAMETNIJA

 

Unaprijeđeni NX i CT uključuju i naš inovativni sigurnosni sustav Lexus Safety System+ (LSS+). Ovaj sustav za pomoć pri vožnji služi se inteligentnom tehnologijom koja aktivno djeluje tako da čuva vašu sigurnost na cesti.

LSS+ opremljen je sustavom za prepoznavanje sudara koji prepoznaje stanje na cesti pred vozilom, a u slučaju nužde čak i automatski smanjuje brzinu. Pritom sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku i sustav upozorenja pri napuštanju voznog traka omogućuju jednostavnu vožnju unutar voznog traka na autocesti. Sustav za prilagođavanje svjetlosnog snopa i sustav za prepoznavanje prometnih znakova osiguravaju veću kontrolu i pouzdanost pri vožnji.

SIGURNOSNI SUSTAV LEXUS SAFETY SYSTEM+ A

 

Predstavit ćemo i poboljšani sigurnosni sustav Lexus Safety System+ A u našoj vodećoj limuzini, modelu Lexus LS. LSS+ A nadogradnja je sustava LSS+ i opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom. To uključuje: aktivno upravljanje koje vas automatski vodi tako da izbjegnete prepreke ili pješake, Lexus CoDrive i pomoć pri praćenju voznog traka kako biste ostali u odgovarajućem voznom traku čak i kada nema oznaka na cesti i sustav upozorenja na prepreke ispred vozila kako biste bili sigurni na križanjima.

 

Upoznajte aktivnu sigurnost LSS+ A